Afspraak maken

Wij voorzien je graag in advies en inspiratie voor uw huis! Vertel ons waar je wilt afspreken en wanneer. Eventuele opmerkingen kan je ook vermelden, dan komen we goed voorbereid aan tafel. We hopen je snel te zien!

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
close icon

Industrieel Chique Schipperswoning

Over dit project:

De basis van dit interieur ligt in de op maat gemaakte keuken en wandkasten. Vervaardigd van een veelvuldig gebruikt materiaal binnen de interieurbouw. Het geeft de echte look van hout weer, maar de toplaag zorgt ervoor dat het eenvoudig af te nemen is, je geen last hebt van eventuele houtsplinters en het lichter is dan MDF. Mede daarom wordt het in het scheepsinterieur ook veel toegepast. De houtlook met donkere, soms haast zwarte nerf, matcht prachtig met de matzwarte deuren en maakt het tot een krachtig geheel.

Door de gehele woonruimte is een PVC beton-look tegel geplaatst, wat past bij de stoere industriële stijl die wordt neergezet in de woning. De wand in de woonkamer is voorzien van een luxe behang met gouden ondertoon. Dit geeft het geheel een chique en eigentijdse twist. Door accessoires te gebruiken die aansluiten bij het geheel, wordt er harmonie in het interieur gecreëerd.

De stijl die in de woonkamer is neergezet, zien we verder in de hal alsook in de badkamer. Doordat iedere ruimte zijn eigen stylinging heeft is elke ruimte toch nét een beetje anders!

‘A touch of gold’

PVC toegepast in de badkamer

Andere Projecten

Industrieel Chique Schipperswoning

Bekijk project

Simple Chique

Bekijk project

Openingstijden

Maandag: 10.00 – 17:00
Dinsdag: 09.00 – 17.00
Woensdag: 09.00 – 17.00
Donderdag: 09.00 – 17.00
Vrijdag: 09.00 – 17.00
Zaterdag: 10.00 – 17.00
Zondag: Gesloten

Adres:

De Buurt 60,
3372 DD Boven Hardinxveld
T: 0184-612658
E: [email protected]

routebeschrijving