Afspraak maken

Wij voorzien je graag in advies en inspiratie voor uw huis! Vertel ons waar je wilt afspreken en wanneer. Eventuele opmerkingen kan je ook vermelden, dan komen we goed voorbereid aan tafel. We hopen je snel te zien!

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
close icon

Vinyl

Vinyl is een zachte kunststof vloer die voorzien is van een sterke toplaag waardoor het voor elk vertrek uitermate geschikt is.

Geen harde contactgeluiden, comfortabel aan de voeten, makkelijk schoon te houden en leverbaar in eindeloos veel kleuren en dessins. Of het nu gaat om natuurlijk hout of steen, een monochroom dessin of glinsterende metaalachtige vloeren, je hebt altijd de keuze uit een type vinyl dat er fantastisch uitziet in jouw woning. Naast onze private label Vivante, hebben we ook het bekende merk Interfloor.

Onze interieuradviseurs geven je graag persoonlijk advies op maat. We hebben een uitgebreid assortiment vinyl voor elke ruimte in huis!

Wij werken met onze eigen stoffeerders en garanderen een goede kwaliteit en service. Kom langs in onze winkel en bekijk de gehele collectie.

Kunnen wij u ook helpen?

Wij voorzien u graag in advies en inspiratie voor uw huis. Onze showroom sprankelt van inspiratie en creativiteit om ook uw interieur geheel naar wens te krijgen. Wij gaan graag in gesprek en maken een voorstel in 3D. Na goedkeuring regelen we alles voor uw droom interieur.

Wij zien u graag in onze showroom!

Afspraak maken

Bekijk ook onze projecten

Openingstijden

Maandag: 10.00 – 17:00
Dinsdag: 09.00 – 17.00
Woensdag: 09.00 – 17.00
Donderdag: 09.00 – 17.00
Vrijdag: 09.00 – 17.00
Zaterdag: 10.00 – 17.00
Zondag: Gesloten

Adres:

De Buurt 60,
3372 DD Boven Hardinxveld
T: 0184-612658
E: [email protected]

routebeschrijving