Afspraak maken

Wij voorzien je graag in advies en inspiratie voor uw huis! Vertel ons waar je wilt afspreken en wanneer. Eventuele opmerkingen kan je ook vermelden, dan komen we goed voorbereid aan tafel. We hopen je snel te zien!

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
close icon

Laminaat

Laminaat is een gelaagde vloer met als basis een watervaste, gelijmde HDF-plaat (High Density Fibre) als kern.

Uit vier verschillende lagen bestaat een laminaat vloer. Eerst een transparante, slijtbestendige bovenlaag. Als tweede een decorlaag, de derde laag is een vochtbestendige HDF-kernplaat. En de laatste laag is een tegenlaag, die ervoor zorgt dat hij niet zal kromtrekken of doorzakken.

We hebben laminaat van hoge kwaliteit met een perfecte uitstraling. Ga je voor een lichte vloer, die je kamer een ruime, rustige uitstraling geeft? Een kleur waar je een moderne, Scandinavische sfeer mee kunt creëren? Of ga je liever voor een donkere tint, dat zal zorgen voor een warme, knusse sfeer? Wij helpen je graag bij die keuze. We hebben laminaat van het kwalitatieve merk Quickstep.

Onze interieuradviseurs geven je graag persoonlijk advies op maat. Houd je klassiek, landelijk of modern? We hebben een uitgebreid assortiment laminaat voor elke ruimte in huis.

Kom langs in onze winkel en bekijk de gehele collectie.

Kunnen wij u ook helpen?

Wij voorzien u graag in advies en inspiratie voor uw huis. Onze showroom sprankelt van inspiratie en creativiteit om ook uw interieur geheel naar wens te krijgen. Wij gaan graag in gesprek en maken een voorstel in 3D. Na goedkeuring regelen we alles voor uw droom interieur.

Wij zien u graag in onze showroom!

Afspraak maken

Bekijk ook onze projecten

Robuust Landelijke Woning

Bekijk project

Openingstijden

Maandag: 10.00 – 17:00
Dinsdag: 09.00 – 17.00
Woensdag: 09.00 – 17.00
Donderdag: 09.00 – 17.00
Vrijdag: 09.00 – 17.00
Zaterdag: 10.00 – 17.00
Zondag: Gesloten

Adres:

De Buurt 60,
3372 DD Boven Hardinxveld
T: 0184-612658
E: [email protected]

routebeschrijving