Afspraak maken

Wij voorzien je graag in advies en inspiratie voor uw huis! Vertel ons waar je wilt afspreken en wanneer. Eventuele opmerkingen kan je ook vermelden, dan komen we goed voorbereid aan tafel. We hopen je snel te zien!

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
close icon

Rol- en Duorolgordijnen

Onze collectie rolgordijnen bestaat uit vele soorten, kleuren en structuren. Daarnaast zijn er verschillende stoftransparanties; transparant, lichtdoorlatend, verduisterend en screendoek. Ben je opzoek naar meer sfeer in de woonkamer of verduistering van de slaapkamer? Met een rolgordijn vind je altijd wat je zoekt!

Een duo rolgordijn, ook wel bekend als rol jaloezie of eclips, bied een kamer openheid of privacy. Ook bied het de mogelijkheid om de lichtinval gemakkelijk te regelen. Een duo rolgordijn bestaat uit twee stoflagen, met transparante en niet-transparante banen. Doormiddel van de kettingbediening kun je heel eenvoudig het product naar wens bedienen. De stoflagen verschuiven over elkaar. Zo creëer je op elk moment van de dag de juiste sfeer en lichtinval in bijvoorbeeld jouw woning of kantoor. Wil je extra bedienings- gemak of heeft u moeilijk bereikbare ramen, dan kunt u kiezen voor elektrische bediening. Wij zijn official dealer van Somfy.

Onze interieuradviseurs geven je graag persoonlijk advies op maat, we hebben een uitgebreid assortiment rol- en duorolgordijnen voor elke ruimte. We bieden o.a. de merken Sunway en Zonnelux aan.

We werken met onze eigen stoffeerders en kunnen goede kwaliteit en service garanderen. Kom eens langs in onze winkel en bekijk de gehele collectie.

Kunnen wij u ook helpen?

Wij voorzien u graag in advies en inspiratie voor uw huis. Onze showroom sprankelt van inspiratie en creativiteit om ook uw interieur geheel naar wens te krijgen. Wij gaan graag in gesprek en maken een voorstel in 3D. Na goedkeuring regelen we alles voor uw droom interieur.

Wij zien u graag in onze showroom!

Afspraak maken

Bekijk ook onze projecten

Openingstijden

Maandag: 10.00 – 17:00
Dinsdag: 09.00 – 17.00
Woensdag: 09.00 – 17.00
Donderdag: 09.00 – 17.00
Vrijdag: 09.00 – 17.00
Zaterdag: 10.00 – 17.00
Zondag: Gesloten

Adres:

De Buurt 60,
3372 DD Boven Hardinxveld
T: 0184-612658
E: [email protected]

routebeschrijving