Afspraak maken

Wij voorzien u graag in advies en inspiratie voor uw huis! Vertel ons waar u wilt afspreken en wanneer. Eventuele opmerkingen kunt u ook vermelden, dan komen we goed voorbereid aan tafel.

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
close icon

Rol- en Duorolgordijnen

Onze collectie rolgordijnen bestaat uit vele soorten, maten, kleuren, stoffen en kwaliteiten. Daarnaast zijn er verschillende stoftransparanties; transparant, lichtdoorlatend, verduisterend en screen. Dus of u nu opzoek bent naar meer sfeer in uw woonkamer of verduistering van je slaapkamer, met een rolgordijn vind je altijd wat je zoekt.

Een duo rolgordijn, ook wel bekend als rol jaloezie of eclips, bied een kamer openheid of privacy, licht of juist donker. Een duo rolgordijn bestaat uit twee stoflagen, transparante en niet-transparante banen. Met behulp van een kettingbediening kun je heel eenvoudig zelf de lichtinval en inkijk bepalen. De stoflagen verschuiven over elkaar. Zo creëer je op elk moment van de dag de juiste sfeer en lichtinval in jouw woning of kantoor. Wil je extra bedienings- gemak of heeft u moeilijk bereikbare plaatsen, dan kunt u kiezen voor elektrische bediening. Wij zijn official dealer van Somfy.

Onze interieuradviseurs geven je graag persoonlijk advies op maat. Houd je van klassiek, landelijk of modern? We hebben een uitgebreid assortiment rol- en duorolgordijnen voor elke ruimte. Van zoals o.a. het merk Sunway en Zonnelux.

We werken met onze eigen stoffeerders en kunnen goede kwaliteit en service garanderen. Kom eens langs in onze winkel en bekijk de gehele collectie.

Kunnen wij u ook helpen?

Wij voorzien u graag in advies en inspiratie voor uw huis. Onze showroom sprankelt van inspiratie en creativiteit om ook uw interieur geheel naar wens te krijgen. Wij gaan graag in gesprek en maken een voorstel in 3D. Na goedkeuring regelen we alles voor uw droom interieur.

Wij zien u graag in onze showroom!

Afspraak maken

Bekijk ook onze projecten

Klassieke Woning

Bekijk project

Klassiek Appartement

Bekijk project

Openingstijden

Maandag: 10.00 – 17.00
Dinsdag: 09.00 – 17.00
Woensdag: 09.00 – 17.00
Donderdag: 09.00 – 17.00
Vrijdag: 09.00 – 17.00
Zaterdag: 10.00 – 17.00
Zondag: Gesloten

Adres:

De Buurt 60,
3372 DD Boven Hardinxveld
T: 0184-612658
E: [email protected]

routebeschrijving