Afspraak maken

Wij voorzien u graag in advies en inspiratie voor uw huis! Vertel ons waar u wilt afspreken en wanneer. Eventuele opmerkingen kunt u ook vermelden, dan komen we goed voorbereid aan tafel.

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
close icon

Saxony Tapijt

Saxony tapijten zijn hoogpolige tapijten. Ze zijn gemaakt van meerdere garens die in elkaar zijn gedraaid, wat het tapijt een vol en elegant uiterlijk geeft. Een saxony tapijt heeft langere polen dan een frisé tapijt en ziet er minder compact uit. De weelderige afwerking maakt het tapijt perfect voor een luxe levensstijl. Wanneer uw voeten het tapijt raken zal de prachtige zachte laag garens ze warm houden. Saxony tapijten kunnen worden toegepast voor uiteenlopende toepassingen in huis. Voetafdrukken en strepen van het stofzuigen zijn zichtbaar op het tapijt. Naast onze private label Vivante, hebben we verschillende bekende merken. Zoals Bonaparte, Desso, Parade en Interfloor.

Onze interieuradviseurs geven je graag persoonlijk advies op maat. Houd je van klassiek, landelijk of modern? We hebben een uitgebreid assortiment tapijt voor elke ruimte.

We werken met onze eigen stoffeerders en kunnen goede kwaliteit en service garanderen. Kom eens langs in onze winkel en bekijk de gehele collectie.

Kunnen wij u ook helpen?

Wij voorzien u graag in advies en inspiratie voor uw huis. Onze showroom sprankelt van inspiratie en creativiteit om ook uw interieur geheel naar wens te krijgen. Wij gaan graag in gesprek en maken een voorstel in 3D. Na goedkeuring regelen we alles voor uw droom interieur.

Wij zien u graag in onze showroom!

Afspraak maken

Bekijk ook onze projecten

Twee Haarden

Bekijk project

Landelijk scheepsinterieur

Bekijk project