Afspraak maken

Wij voorzien u graag in advies en inspiratie voor uw huis! Vertel ons waar u wilt afspreken en wanneer. Eventuele opmerkingen kunt u ook vermelden, dan komen we goed voorbereid aan tafel.

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
close icon

PVC

Een vloer die vrij nieuw is in de markt én ontzettend wat voordelen heeft waardoor dit een vloer is die veelvuldig gekozen wordt.

De voordelen in een notendop. Allereerst is deze vloer een hele duurzame vloer, hij wordt namelijk gemaakt van een kunststof die niet voor 100% uit aardolie bestaat wat veel beter is voor het mileu en de pvc vloer heeft een levensduur van zo’n 25 tot 40 jaar. Dit betekent dat je als je een pvc vloer laat plaatsen de kans aanzienlijk groot is dat je deze zelf helemaal niet meer hoeft te vervangen. Een ander voordeel is dat een pvc vloer in verhouding met bijvoorbeeld een laminaat vloer heel dun is, maar een paar mm dik; hierdoor kan een pvc vloer over de bestaande vloer (afhankelijk van welke vloer) heen geplaatst worden.

Onze interieuradviseurs geven je graag persoonlijk advies op maat. Houd je van klassiek, landelijk of modern? We hebben een uitgebreid assortiment PVC voor elke ruimte.

Kom eens langs in onze winkel en bekijk de gehele collectie.

Bekijk ook onze projecten

Robuust Landelijke Woning

Bekijk project

Scandinavische Woning

Bekijk project

Openingstijden

Maandag: 10.00 – 17.00
Dinsdag: 09.00 – 17.00
Woensdag: 09.00 – 17.00
Donderdag: 09.00 – 17.00
Vrijdag: 09.00 – 17.00
Zaterdag: 10.00 – 17.00
Zondag: Gesloten

Adres:

De Buurt 60,
3372 DD Boven Hardinxveld
T: 0184-612658
E: [email protected]

routebeschrijving