Afspraak maken

Wij voorzien je graag in advies en inspiratie voor uw huis! Vertel ons waar je wilt afspreken en wanneer. Eventuele opmerkingen kan je ook vermelden, dan komen we goed voorbereid aan tafel. We hopen je snel te zien!

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
close icon

PVC

Een geschikte vloer voor iedere ruimte én een vloer die enorm veel voordelen heeft, waardoor dit type vloer veelvuldig gekozen wordt.

De voordelen in een notendop; Allereerst is deze vloer een duurzame optie, het wordt namelijk gemaakt van een kunststof die niet voor 100% uit aardolie bestaat, wat veel beter is voor het mileu én de PVC-vloer heeft een levensduur van zo’n 25 tot 40 jaar. Dit betekent dat, als je een PVC-vloer laat plaatsen, je hier jaren met plezier op kunt leven. Een ander voordeel is dat een PVC-vloer, in verhouding tot bijvoorbeeld een laminaat vloer, heel dun is, maar een paar millimeter dik; hierdoor kan een PVC-vloer, in de meeste gevallen, gelegd worden over de bestaande vlakke dekvloer of bijvoorbeeld plavuizen.

Onze interieuradviseurs geven je graag persoonlijk advies op maat! Houd je van een mooie houtlook, tegellook of bijvoorbeeld een visgraatmotief? We hebben een uitgebreid assortiment PVC voor elke ruimte!

Kom eens langs in onze winkel en bekijk de uitgebreide collectie!

Bekijk ook onze projecten

Robuust Landelijke Woning

Bekijk project

Openingstijden

Maandag: 10.00 – 17:00
Dinsdag: 09.00 – 17.00
Woensdag: 09.00 – 17.00
Donderdag: 09.00 – 17.00
Vrijdag: 09.00 – 17.00
Zaterdag: 10.00 – 17.00
Zondag: Gesloten

Adres:

De Buurt 60,
3372 DD Boven Hardinxveld
T: 0184-612658
E: [email protected]

routebeschrijving