Afspraak maken

Wij voorzien u graag in advies en inspiratie voor uw huis! Vertel ons waar u wilt afspreken en wanneer. Eventuele opmerkingen kunt u ook vermelden, dan komen we goed voorbereid aan tafel.

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
close icon

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen zijn meer dan alleen raamdecoratie. Ze staan erg mooi voor grote ramen of schuifpuien, maar kunnen ook heel goed functioneren als kastdeur of op een speelse en creatieve manier een ruimte opdelen in twee. Maak je paneelgordijn uniek door voor verschillende kleuren in een paneelgordijn te kiezen of kies voor een print. De uni- en structuurstoffen combineren prachtig. Je kunt ook kiezen voor een transparante of verduisterende versie. De finishing  touch geef je door het toevoegen van baleinen. De baleinen zijn leverbaar in verschillende kleuren. Baleinen geven je schuifgordijn een strakke design uitstraling.

Onze interieuradviseurs geven je graag persoonlijk advies op maat. Houd je van klassiek landelijk of modern? We hebben een uitgebreid assortiment paneelgordijnen voor elke ruimte in huis. Van zoals o.a. het merk Sunway en Zonnelux.

We werken met onze eigen stoffeerders en kunnen goede kwaliteit en service garanderen. Kom eens langs in onze winkel en bekijk de gehele collectie.

Kunnen wij u ook helpen?

Wij voorzien u graag in advies en inspiratie voor uw huis. Onze showroom sprankelt van inspiratie en creativiteit om ook uw interieur geheel naar wens te krijgen. Wij gaan graag in gesprek en maken een voorstel in 3D. Na goedkeuring regelen we alles voor uw droom interieur.

Wij zien u graag in onze showroom!

Afspraak maken

Bekijk ook onze projecten

Klassiek Appartement

Bekijk project

Industrieel Scandinavische Woning

Bekijk project

Openingstijden

Maandag: 10.00 – 17.00
Dinsdag: 09.00 – 17.00
Woensdag: 09.00 – 17.00
Donderdag: 09.00 – 17.00
Vrijdag: 09.00 – 17.00
Zaterdag: 10.00 – 17.00
Zondag: Gesloten

Adres:

De Buurt 60,
3372 DD Boven Hardinxveld
T: 0184-612658
E: [email protected]

routebeschrijving