Afspraak maken

Wij voorzien u graag in advies en inspiratie voor uw huis! Vertel ons waar u wilt afspreken en wanneer. Eventuele opmerkingen kunt u ook vermelden, dan komen we goed voorbereid aan tafel.

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
close icon

Plissé en Dupligordijnen

Plissés en dupli bieden de ideale combinatie tussen privacy en de lichtinval in huis. De zigzag plooien geven deze gordijnen zowel een strakke als elegante uitstraling. Plissé- en dupli gordijnen zijn nagenoeg gelijk aan elkaar, maar de stof verschilt. Een plissé stof bestaat uit een geplisseerde stof.  Een duplistof is opgebouwd uit twee stoffen, die samen een honinggraat vormen; dit heeft verschillende voordelen waaronder het feit dat een dupli beter isoleert. Plissé- en dupligordijnen hebben hierdoor elk een eigen uitstraling. De collectie plissé- en dupligordijnen bevat een uitgebreid aanbod aan stoffen, van lichtdoorlatend tot verduisterend, in alle kleurgroepen. U kunt kiezen voor een Top-down-bottom-up systeem daarmee kan je niet alleen de onderlat naar boven bewegen, maar ook de bovenlat naar beneden. Hierdoor bepaal je zelf de mate van privacy en lichtinval. Wilt u extra bedienings- gemak of heeft u moeilijk bereikbare plaatsen, dan kunt u kiezen voor elektrische bediening. Wij zijn official dealer van Somfy.

Onze interieuradviseurs geven u graag persoonlijk advies op maat. Houd u van modern, klassiek, landelijk of modern? We hebben een uitgebreid assortiment plissé-en dupli gordijnen voor elke ruimte in huis. Van o.a. het merk Sunway en Zonnelux.

Wilt u ze gemonteerd hebben? We werken met onze eigen stoffeerders en kunnen goede kwaliteit en service garanderen. Kom eens langs in onze winkel en bekijk de gehele collectie.

Kunnen wij u ook helpen?

Wij voorzien u graag in advies en inspiratie voor uw huis. Onze showroom sprankelt van inspiratie en creativiteit om ook uw interieur geheel naar wens te krijgen. Wij gaan graag in gesprek en maken een voorstel in 3D. Na goedkeuring regelen we alles voor uw droom interieur.

Wij zien u graag in onze showroom!

Afspraak maken

Bekijk ook onze projecten

Modern Botanische Woning

Bekijk project

Modern Klassieke Woning

Bekijk project

Openingstijden

Maandag: 10.00 – 17.00
Dinsdag: 09.00 – 17.00
Woensdag: 09.00 – 17.00
Donderdag: 09.00 – 17.00
Vrijdag: 09.00 – 17.00
Zaterdag: 10.00 – 17.00
Zondag: Gesloten

Adres:

De Buurt 60,
3372 DD Boven Hardinxveld
T: 0184-612658
E: [email protected]

routebeschrijving