Afspraak maken

Wij voorzien je graag in advies en inspiratie voor uw huis! Vertel ons waar je wilt afspreken en wanneer. Eventuele opmerkingen kan je ook vermelden, dan komen we goed voorbereid aan tafel. We hopen je snel te zien!

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
close icon

Plissé en Dupligordijnen

Plissé- en dupligordijnen bieden de ideale combinatie tussen privacy en de lichtinval in huis. De zigzag plooien bij een dupligordijn geven deze gordijnen zowel een strakke als elegante uitstraling.

Plissé- en dupli gordijnen zijn nagenoeg gelijk aan elkaar, maar de stof verschilt. Een plissé stof bestaat uit een geplisseerde stof.  Een duplistof is opgebouwd uit twee stoffen, die samen een honinggraat vormen; dit heeft verschillende voordelen waaronder het feit dat een dupli beter isoleert. Plissé- en dupligordijnen hebben hierdoor elk een eigen uitstraling. De collectie plissé- en dupligordijnen bevat een uitgebreid aanbod aan stoffen, van lichtdoorlatend tot verduisterend, in alle kleurgroepen.

U kunt kiezen voor een Top-down-bottom-up systeem hierdoor bepaal je zelf de stand van het product en bepaal je zelf de mate van privacy en/of lichtinval. Wilt u extra bedienings- gemak of heeft u moeilijk bereikbare ramen? Dan kunt u kiezen voor elektrische bediening. Wij zijn official dealer van Somfy.

Onze interieuradviseurs geven u graag persoonlijk advies op maat. We hebben een uitgebreid assortiment plissé-en dupli gordijnen voor elke ruimte in huis. Naast ons private label Vivante bieden we ook de mekrken merken Sunway  en Zonnelux aan.

We werken met onze eigen stoffeerders en garanderen goede kwaliteit en service. Kom langs in onze winkel en bekijk de gehele collectie.

Kunnen wij u ook helpen?

Wij voorzien u graag in advies en inspiratie voor uw huis. Onze showroom sprankelt van inspiratie en creativiteit om ook uw interieur geheel naar wens te krijgen. Wij gaan graag in gesprek en maken een voorstel in 3D. Na goedkeuring regelen we alles voor uw droom interieur.

Wij zien u graag in onze showroom!

Afspraak maken

Bekijk ook onze projecten

Modern Botanische Woning

Bekijk project

Openingstijden

Maandag: 10.00 – 17:00
Dinsdag: 09.00 – 17.00
Woensdag: 09.00 – 17.00
Donderdag: 09.00 – 17.00
Vrijdag: 09.00 – 17.00
Zaterdag: 10.00 – 17.00
Zondag: Gesloten

Adres:

De Buurt 60,
3372 DD Boven Hardinxveld
T: 0184-612658
E: [email protected]

routebeschrijving