Afspraak maken

Wij voorzien je graag in advies en inspiratie voor uw huis! Vertel ons waar je wilt afspreken en wanneer. Eventuele opmerkingen kan je ook vermelden, dan komen we goed voorbereid aan tafel. We hopen je snel te zien!

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
close icon

Verf

Bij Den Breejen is het ook mogelijk om een mooie kleur te kiezen voor op uw wand, deur of bijvoorbeeld kozijn. We hebben verschillende kleurenwaaiers liggen waar een scala aan prachtige kleuren in te vinden is. Bent u opzoek naar een neutrale tint of kiest u liever voor een kek kleurtje? Het is allemaal mogelijk!

Het is ook een optie om uw wand in een kalk- of krijtverf van het merk Mia Colore te schilderen. Hiervan hebben we ook prachtige kleuren beschikbaar die uw woning echt weer een frisse look kan geven!

Onze interieuradviseurs geven u graag persoonlijk advies op maat. Houd je van klassiek, landelijk of modern? We hebben een uitgebreid assortiment kleuren voor elke ruimte.

We werken met onze eigen schilders en kunnen goede kwaliteit garanderen. Kom langs in onze winkel en bekijk de gehele collectie!

 

 

 

Kunnen wij u ook helpen?

Wij voorzien u graag in advies en inspiratie voor uw huis. Onze showroom sprankelt van inspiratie en creativiteit om ook uw interieur geheel naar wens te krijgen. Wij gaan graag in gesprek en maken een voorstel in 3D. Na goedkeuring regelen we alles voor uw droom interieur.

Wij zien u graag in onze showroom!

Afspraak maken

Bekijk ook onze projecten

Modern Botanische Woning

Bekijk project

Openingstijden

Maandag: 10.00 – 17:00
Dinsdag: 09.00 – 17.00
Woensdag: 09.00 – 17.00
Donderdag: 09.00 – 17.00
Vrijdag: 09.00 – 17.00
Zaterdag: 10.00 – 17.00
Zondag: Gesloten

Adres:

De Buurt 60,
3372 DD Boven Hardinxveld
T: 0184-612658
E: [email protected]

routebeschrijving