Afspraak maken

Wij voorzien je graag in advies en inspiratie voor uw huis! Vertel ons waar je wilt afspreken en wanneer. Eventuele opmerkingen kan je ook vermelden, dan komen we goed voorbereid aan tafel. We hopen je snel te zien!

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
close icon

Ontdek Alphenberg 

´Leer moet eruit zien als leer´. Dat is de uitspraak die Alphenberg typeert. De huiden die gebruikt worden voor verwerking, worden zorgvuldig geselecteerd. Continue wordt er gezocht naar de beste huiden van dieren die in de vrije natuur hebben geleefd, deze worden op de modernste manieren bewerkt om zo met aandacht voor het leer, een prachtig eindproduct neer te kunnen zetten. Elke stap van het proces wordt door Alphenberg zelf uitgevoerd en nauwlettend in de gaten gehouden. Daardoor kunnen ze de natuurlijke kenmerken en de kleurnuances in het leer accentueren, zodoende laat elk stuk leer wat bij Alphenberg vandaan komt zijn eigen karakter zien. Een prachtig en rijk uitziend natuurproduct wat uw woning een unieke uitstraling geeft!

Zoekt u een specifiek item van Alphenberg? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Kunnen wij u ook helpen?

Wij voorzien u graag in advies en inspiratie voor uw huis. Onze showroom sprankelt van inspiratie en creativiteit om ook uw interieur geheel naar wens te krijgen. Wij gaan graag in gesprek en maken een voorstel in 3D. Na goedkeuring regelen we alles voor uw droom interieur.

Wij zien u graag in onze showroom!

Afspraak maken

Bekijk ook onze projecten

Landelijke Woning

Bekijk project

Openingstijden

Maandag: 10.00 – 17:00
Dinsdag: 09.00 – 17.00
Woensdag: 09.00 – 17.00
Donderdag: 09.00 – 17.00
Vrijdag: 09.00 – 17.00
Zaterdag: 10.00 – 17.00
Zondag: Gesloten

Adres:

De Buurt 60,
3372 DD Boven Hardinxveld
T: 0184-612658
E: [email protected]

routebeschrijving