Afspraak maken

Wij voorzien je graag in advies en inspiratie voor uw huis! Vertel ons waar je wilt afspreken en wanneer. Eventuele opmerkingen kan je ook vermelden, dan komen we goed voorbereid aan tafel. We hopen je snel te zien!

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
close icon

Ontdek Interfloor

De mooiste collectie tapijt en vinyl. Al sinds 1828 bestaat dit bedrijf en heeft dus een lange traditie op het gebied van vloerbedekking. Ze beschikken zodoende over veel kennis en technologisch hoogwaardige industriële technieken. Zijn tapijt en vinyl zijn ook geschikt voor projectmatig gebruik. Vloerbedekking moet voldoen aan hoge eisen zoals warmte, maar ook comfort en veiligheid. Dat niet alleen, ook moet er gedacht worden over de kleurechtheid van het product, slijtage en bijvoorbeeld brandwerendheid. Interfloor garandeert door een gedegen eindcontrole dat tapijt en vinyl voldoen aan alle productspecificaties die er gesteld worden, waaronder de productspecificatie van de Stiching Promotie en Informatie Tapijt, ook wel S.P.I.T. genoemd.

Daarnaast oogt het vinyl van Interfloor ook echt ‘echt’. Door een nieuwe productiemethode genaamd: 3D embossed in register wordt het vinyl nog echter dan echt. Deze methode houdt in dat de vloer niet alleen en echte uitstraling van hout krijgt, maar ook de look en feel. De 3D methode zorgt ervoor dat de nerven van het hout te ‘voelen’ zijn en door zijn zeer matte uitstraling, is deze vinylvloer haast niet meer te onderscheiden van een echte houten vloer. Ideaal voor degene die wel de look van een houten vloer willen, maar dit voor een leuker prijsje willen aanschaffen!

Bent u opzoek naar een specifiek product van Interfloor? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Kunnen wij u ook helpen?

Wij voorzien u graag in advies en inspiratie voor uw huis. Onze showroom sprankelt van inspiratie en creativiteit om ook uw interieur geheel naar wens te krijgen. Wij gaan graag in gesprek en maken een voorstel in 3D. Na goedkeuring regelen we alles voor uw droom interieur.

Wij zien u graag in onze showroom!

Afspraak maken

Bekijk ook onze projecten

Openingstijden

Maandag: 10.00 – 17:00
Dinsdag: 09.00 – 17.00
Woensdag: 09.00 – 17.00
Donderdag: 09.00 – 17.00
Vrijdag: 09.00 – 17.00
Zaterdag: 10.00 – 17.00
Zondag: Gesloten

Adres:

De Buurt 60,
3372 DD Boven Hardinxveld
T: 0184-612658
E: [email protected]

routebeschrijving