Afspraak maken

Wij voorzien je graag in advies en inspiratie voor uw huis! Vertel ons waar je wilt afspreken en wanneer. Eventuele opmerkingen kan je ook vermelden, dan komen we goed voorbereid aan tafel. We hopen je snel te zien!

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
close icon

Ontdek Sevn

 

Wat is een interieur zonder een goede bank? In het Sevn Atelier wordt ieder model ontwikkeld en vervaardigd. Van de eerste tekening tot de laatste stiknaad. Sevn creëert zitmeubelen met een eigenwijs karakter die de perfecte sfeer neerzetten in jouw interieur. Ze zijn altijd op zoek naar de perfecte balans tussen comfort en design, uitgevoerd in een uitdagende mix van stoffen en leer in trendy én traditionele kleuren.   

 

Doordat ze meer dan 25 jaar ervaring in de meubelbranche hebben zijn kwaliteit en comfort gewaarborgd. Zowel het technische als het esthetische aspect van hun banken stralen kennis en vakmanschap uit; vakmanschap dat bijna te kwalificeren valt met ambacht. De zitmeubelen worden met de hand gemaakt in hun fabriek en geleverd in de opstelling en stof naar jouw wens. Bij Sevn heb je de mogelijkheid de banken volledig zelf samen te stellen en zo je eigen droombank te creëren! Kom langs bij ons in de winkel en stel jouw droombank samen!

Zoekt u een specifiek item van Sevn? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Kunnen wij u ook helpen?

Wij voorzien u graag in advies en inspiratie voor uw huis. Onze showroom sprankelt van inspiratie en creativiteit om ook uw interieur geheel naar wens te krijgen. Wij gaan graag in gesprek en maken een voorstel in 3D. Na goedkeuring regelen we alles voor uw droom interieur.

Wij zien u graag in onze showroom!

Afspraak maken

Bekijk ook onze projecten

Industrieel Modern Bedrijfspand

Bekijk project

Klassiek Botanisch Appartement

Bekijk project

Openingstijden

Maandag: 10.00 – 17:00
Dinsdag: 09.00 – 17.00
Woensdag: 09.00 – 17.00
Donderdag: 09.00 – 17.00
Vrijdag: 09.00 – 17.00
Zaterdag: 10.00 – 17.00
Zondag: Gesloten

Adres:

De Buurt 60,
3372 DD Boven Hardinxveld
T: 0184-612658
E: [email protected]

routebeschrijving