Afspraak maken

Wij voorzien u graag in advies en inspiratie voor uw huis! Vertel ons waar u wilt afspreken en wanneer. Eventuele opmerkingen kunt u ook vermelden, dan komen we goed voorbereid aan tafel.

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
close icon

Aluminium jaloezieën

Doordat een jaloezie omhoog en omlaag, maar ook open en dicht kan, is het een multifunctioneel product. Je regelt zelf de lichtinval en doorkijk. De jaloezieën zijn van hoge kwaliteit en vochtbestendig, dus ook ideaal voor in de badkamer.

Aluminium jaloezieën zijn beschikbaar met diverse lamelbreedtes. Ben je op zoek naar een elegante uitstraling, kies dan voor een subtiele lamelbreedte. Wil je een statement maken met je interieur, kies dan de robuuste 70 mm lamellen. Om je jaloezie extra persoonlijk te maken, ga dan voor een bijpassende of contrasterende ladderband. Wil je extra bedienings- gemak of heeft u moeilijk bereikbare plaatsen, dan kun je kiezen voor elektrische bediening. Wij zijn official dealer van Somfy.

Onze interieuradviseurs geven u graag persoonlijk advies op maat. Houd je van klassiek, landelijk of modern? We hebben een uitgebreid assortiment aluminium jaloezieën voor elke ruimte. Van zoals o.a. het merk Sunway en Zonnelux.

We werken met onze eigen stoffeerders en kunnen goede kwaliteit en service garanderen. Kom eens langs in onze winkel en bekijk de gehele collectie.

Bekijk ook onze projecten

Industrieel Modern Bedrijfspand

Bekijk project

Klassiek Appartement

Bekijk project

Openingstijden

Maandag: 10.00 – 17.00
Dinsdag: 09.00 – 17.00
Woensdag: 09.00 – 17.00
Donderdag: 09.00 – 17.00
Vrijdag: 09.00 – 17.00
Zaterdag: 10.00 – 17.00
Zondag: Gesloten

Adres:

De Buurt 60,
3372 DD Boven Hardinxveld
T: 0184-612658
E: [email protected]

routebeschrijving