Afspraak maken

Wij voorzien je graag in advies en inspiratie voor uw huis! Vertel ons waar je wilt afspreken en wanneer. Eventuele opmerkingen kan je ook vermelden, dan komen we goed voorbereid aan tafel. We hopen je snel te zien!

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
close icon

Aluminium jaloezieën

Doordat een jaloezie omhoog en omlaag, maar ook open en dicht kan, is het een multifunctioneel product. Je regelt zelf de lichtinval en de doorkijk. De jaloezieën zijn van hoge kwaliteit en zijn vochtbestendig, dus ook ideaal voor in de badkamer!

Aluminium jaloezieën zijn beschikbaar met diverse lamelbreedtes. Ben je op zoek naar een elegante uitstraling, kies dan voor een subtiele lamelbreedte. Wil je een statement maken met je interieur of optimaal gebruik maken van de lichtinval, kies dan de robuuste 70 mm lamellen. Om je jaloezie extra persoonlijk te maken, ga dan voor een bijpassende of juist contrasterende ladderband. Als je extra bedienings- gemak wilt of heeft u moeilijk bereikbare ramen, dan kun je kiezen voor elektrische bediening. Wij zijn official dealer van Somfy.

Onze interieuradviseurs geven u graag persoonlijk advies op maat. Met ons uitgebreide assortiment hebben we aluminium jaloezieën voor elke ruimte. We bieden u de merken Vivante, Sunway en Zonnelux aan. 

Doordat we met onze eigen stoffeerders werken, garanderen we goede kwaliteit en service. Kom langs in onze winkel en bekijk de gehele collectie.

Bekijk ook onze projecten

Industrieel Modern Bedrijfspand

Bekijk project

Openingstijden

Maandag: 10.00 – 17:00
Dinsdag: 09.00 – 17.00
Woensdag: 09.00 – 17.00
Donderdag: 09.00 – 17.00
Vrijdag: 09.00 – 17.00
Zaterdag: 10.00 – 17.00
Zondag: Gesloten

Adres:

De Buurt 60,
3372 DD Boven Hardinxveld
T: 0184-612658
E: [email protected]

routebeschrijving