Afspraak maken

Wij voorzien u graag in advies en inspiratie voor uw huis! Vertel ons waar u wilt afspreken en wanneer. Eventuele opmerkingen kunt u ook vermelden, dan komen we goed voorbereid aan tafel.

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
close icon

Dessin Gordijnen

Dessin gordijnen zijn stoffen met een patroon en daardoor vaak de smaakmakers van het interieur. De patronen worden verwerkt in gordijnen, panelen en vouwgordijnen. Wil je je interieur naar een hoger niveau tillen? Dan zijn stoffen met een dessin iets voor jou!
In onze collectie vind je er een groot aanbod van, met een breed scala aan dessins. Klassieke ontwerpen en dessins of extravagante patronen tot krachtige geometrische vormen. Momenteel wordt er veel gebruik gemaakt van de printtechniek op doeken die verduisteren, zichtdicht maken of transparant of semi transparant zijn. Kies voor natuurlijk en kleurrijk katoen of soepel en kleurvast polyester. Naast onze private label Vivante, hebben we dé merken: Kendix, De Ploeg, A House of Happiness en Artelux.

We werken met onze eigen ‘raam-aankleders’ en kunnen goede kwaliteit en service garanderen. Bel of kom langs voor een persoonlijk advies speciaal voor jou!

Kunnen wij u ook helpen?

Wij voorzien u graag in advies en inspiratie voor uw huis. Onze showroom sprankelt van inspiratie en creativiteit om ook uw interieur geheel naar wens te krijgen. Wij gaan graag in gesprek en maken een voorstel in 3D. Na goedkeuring regelen we alles voor uw droom interieur.

Wij zien u graag in onze showroom!

Afspraak maken

Bekijk ook onze projecten

Modern Klassieke Woning

Bekijk project

Landelijk scheepsinterieur

Bekijk project

Openingstijden

Maandag: 10.00 – 17.00
Dinsdag: 09.00 – 17.00
Woensdag: 09.00 – 17.00
Donderdag: 09.00 – 17.00
Vrijdag: 09.00 – 17.00
Zaterdag: 10.00 – 17.00
Zondag: Gesloten

Adres:

De Buurt 60,
3372 DD Boven Hardinxveld
T: 0184-612658
E: [email protected]

routebeschrijving