Afspraak maken

Wij voorzien je graag in advies en inspiratie voor uw huis! Vertel ons waar je wilt afspreken en wanneer. Eventuele opmerkingen kan je ook vermelden, dan komen we goed voorbereid aan tafel. We hopen je snel te zien!

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
close icon

Over ons

Den Breejen Interieur. Een bedrijf met een historie van ruim 100 jaar. Wij zijn gevestigd in  het hart van Boven-Hardinxveld. Iedere dag wordt er weer met liefde en plezier gewerkt. We zijn een echt familiebedrijf dat momenteel wordt gerund door vader Hans en zoon Maarten. Samen met het team van enthousiaste medewerkers zijn wij klaar voor de toekomst.

Persoonlijke aandacht

Bij den Breejen Interieur vinden we persoonlijke aandacht belangrijk. We denken met een kopje echte L’Or koffie of DE-thee graag met je mee over je woonvragen en woonwensen. We geven een advies op maat op locatie. Er is sinds kort een mogelijkheid om niet alleen kleurstalen op te vragen, maar ook om een 3-D tekening door ons team te laten maken.

Kwaliteit en service

Onze klanten zijn bijna allemaal ambassadeurs. Dat komt omdat we tevreden klanten willen maken. We werken aan een goede en vooral constante kwaliteit met betrouwbare merken met een CBW-garantie en service.

Team:

Al vele jaren is den Breejen Interieurs een begrip in Hardinxveld en omstreken. In onze winkel staan klantvriendelijkheid, tijd en aandacht voor de klant centraal. Wij vinden het belangrijk om goed te luisteren naar de wensen van u als klant, want pas wanneer dat duidelijk is kunnen we u een passend advies geven. Daarnaast staan wij garant voor onze service. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Onze Collega’s

Hans

Interieuradviseur/Eigenaar Email Hans

Maarten

Interieuradviseur/Eigenaar Email Maarten

Bianca

Interieuradviseur Email Bianca

Jorian

Interieuradviseur Email Jorian

Bekijk Onze Projecten

Natural Chique

Bekijk project

Industrieel Modern Bedrijfspand

Bekijk project