Afspraak maken

Wij voorzien je graag in advies en inspiratie voor uw huis! Vertel ons waar je wilt afspreken en wanneer. Eventuele opmerkingen kan je ook vermelden, dan komen we goed voorbereid aan tafel. We hopen je snel te zien!

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
close icon

Ontdek Somfy

Al meer dan vijftig jaar bestaat Somfy al. Een innovatief hulpmiddel wat al miljoenen mensen over de hele wereld geholpen heeft hun leven net een stukje makkelijker maakt. In 1969 start het verhaal van Somfy, het begin van een nieuwe start. Een einde aan de draaihendel en het begin van de elektrische rolluiken. Somfy biedt een optie aan waardoor producten eenvoudig elektrisch bedienbaar zijn door middel van draadloze apparatuur. Geen zorgen meer over bedieningsmogelijkheden. Een druk op de knop en uw product wordt eenvoudig bediend. Of het nu gaat om het bedienen van de zonwering, de temperatuur of de tv. Er is ontzettend veel mogelijk bij Somfy.

Bent u opzoek naar een specifiek product van Somfy? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Kunnen wij u ook helpen?

Wij voorzien u graag in advies en inspiratie voor uw huis. Onze showroom sprankelt van inspiratie en creativiteit om ook uw interieur geheel naar wens te krijgen. Wij gaan graag in gesprek en maken een voorstel in 3D. Na goedkeuring regelen we alles voor uw droom interieur.

Wij zien u graag in onze showroom!

Afspraak maken

Bekijk ook onze projecten

Landelijke Woning

Bekijk project

Openingstijden

Maandag: 10.00 – 17:00
Dinsdag: 09.00 – 17.00
Woensdag: 09.00 – 17.00
Donderdag: 09.00 – 17.00
Vrijdag: 09.00 – 17.00
Zaterdag: 10.00 – 17.00
Zondag: Gesloten

Adres:

De Buurt 60,
3372 DD Boven Hardinxveld
T: 0184-612658
E: [email protected]

routebeschrijving