Afspraak maken

Wij voorzien je graag in advies en inspiratie voor uw huis! Vertel ons waar je wilt afspreken en wanneer. Eventuele opmerkingen kan je ook vermelden, dan komen we goed voorbereid aan tafel. We hopen je snel te zien!

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
close icon

Behang

Behang is een veelzijdig product wat verkrijgbaar is in veel verschillende, patronen, kleuren en dessins. Dat maakt dat er eindeloze mogelijkheden zijn en er voor iedereen een geschikt behang te vinden is!

Het is een product dat weer helemaal terug is van weggeweest. Doordat veel behang tegenwoordig vliesbehang is, is het voor iedereen mogelijk om dit product aan te brengen. Het voordeel van vliesbehang is namelijk dat de muur ingesmeerd moet worden i.p.v. het behang.

Doordat er eindeloze mogelijkheden qua kleuren en dessins mogelijk zijn én het eenvoudig aan te brengen is, is het een perfect product om je woning of ruimte mee aan te kleden of/en een mooi statement te maken.

Onze interieuradviseurs geven je graag persoonlijk advies op maat. Houd je van subtiel, kleurrijk of kies je liever voor een gave eyecatcher? We hebben een uitgebreid assortiment waar altijd iets in te vinden is dat geschikt is voor jouw ruimte. Onze collectie bestaat uit verschillende merken zoals Arte, BN en Eijffinger.

We werken met onze eigen schilders en behangers en kunnen goede kwaliteit garanderen. Kom langs in onze winkel en bekijk de gehele collectie!

Kunnen wij u ook helpen?

Wij voorzien u graag in advies en inspiratie voor uw huis. Onze showroom sprankelt van inspiratie en creativiteit om ook uw interieur geheel naar wens te krijgen. Wij gaan graag in gesprek en maken een voorstel in 3D. Na goedkeuring regelen we alles voor uw droom interieur.

Wij zien u graag in onze showroom!

Afspraak maken

Bekijk ook onze projecten

Modern Botanische Woning

Bekijk project

Natural Bohemian

Bekijk project

Openingstijden

Maandag: 10.00 – 17:00
Dinsdag: 09.00 – 17.00
Woensdag: 09.00 – 17.00
Donderdag: 09.00 – 17.00
Vrijdag: 09.00 – 17.00
Zaterdag: 10.00 – 17.00
Zondag: Gesloten

Adres:

De Buurt 60,
3372 DD Boven Hardinxveld
T: 0184-612658
E: [email protected]

routebeschrijving