Afspraak maken

Wij voorzien je graag in advies en inspiratie voor uw huis! Vertel ons waar je wilt afspreken en wanneer. Eventuele opmerkingen kan je ook vermelden, dan komen we goed voorbereid aan tafel. We hopen je snel te zien!

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
close icon

Vloeren

Een mooie en duurzame vloer brengt sfeer en leefcomfort in je interieur. Het gebruik van een vertrek bepaalt het gewenste vloertype. Voor advies en uitgebreid stalenmateriaal ga je naar Den Breejen Interieur in Boven Hardinxveld.

Plinten

Een plint dient niet alleen als afwerking voor wand en vloer. Tevens beschermt het ook het onderste gedeelte van de wand tegen beschadigingen.

BEKIJK COLLECTIE

Entreematten

Viezigheid zoals zand, vuil en nattigheid door de hal en woonkamer heen. Iets waar we allemaal niet op zitten te wachten. Daarvoor bieden wij de ideale optie aan; een droog- of schoonloopmat!

BEKIJK COLLECTIE

Vinyl

Vinyl is een zachte kunststof vloer die voorzien is van een sterke toplaag waardoor het voor elk vertrek uitermate geschikt is. Geen harde contactgeluiden, comfortabel aan de voeten, makkelijk schoon te houden en leverbaar in eindeloos veel kleuren en dessins.

BEKIJK COLLECTIE

Laminaat

Laminaat is een gelaagde vloer met als basis een watervaste, gelijmde HDF-plaat (High Density Fibre) als kern. Uit vier verschillende lagen bestaat een laminaat vloer. Eerst een transparante, slijtbestendige bovenlaag. Als tweede een decorlaag, de derde laag is een vochtbestendige HDF-kernplaat. En de laatste laag is een tegenlaag, die ervoor zorgt dat hij niet zal kromtrekken of doorzakken.

BEKIJK COLLECTIE

PVC

Een vloer die vrij nieuw is in de markt én ontzettend wat voordelen heeft waardoor dit een vloer is die veelvuldig gekozen wordt.

BEKIJK COLLECTIE

BEKIJK OOK ONZE PROJECTEN

Modern Botanische Woning

Bekijk project

Openingstijden

Maandag: 10.00 – 17:00
Dinsdag: 09.00 – 17.00
Woensdag: 09.00 – 17.00
Donderdag: 09.00 – 17.00
Vrijdag: 09.00 – 17.00
Zaterdag: 10.00 – 17.00
Zondag: Gesloten

Adres:

De Buurt 60,
3372 DD Boven Hardinxveld
T: 0184-612658
E: [email protected]

routebeschrijving