Afspraak maken

Wij voorzien je graag in advies en inspiratie voor uw huis! Vertel ons waar je wilt afspreken en wanneer. Eventuele opmerkingen kan je ook vermelden, dan komen we goed voorbereid aan tafel. We hopen je snel te zien!

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
close icon

Frisé Tapijt

Frisé tapijt heeft in elkaar gedraaide of getwijnd garen. Het is een tapijt met een gesneden lussenpool die korter is dan de saxony, waardoor een verwarde en levendige structuur ontstaat zonder de hoge poolhoogte van de shag. Door de verwarde structuur zijn looppaden minder goed zichtbaar zodat dit tapijt ook in ruimten met een hoge loopfrequentie gebruikt kan worden. Frisé tapijt is daardoor ook geschikt voor trappen, gangen en kinderkamers. Een frisé tapijt is zeer duurzaam en makkelijk te onderhouden. Naast onze private label, hebben we verschillende bekende merken. Zoals Bonaparte, Desso, Parade en Interfloor.

Onze interieuradviseurs geven je graag persoonlijk advies op maat. Houd je klassiek, landelijk of modern? We hebben een uitgebreid assortiment frisé tapijt voor elke ruimte.

Wij werken met onze eigen stoffeerders en kunnen goede kwaliteit en service garanderen. Kom langs in onze winkel en bekijk de gehele collectie.

Kunnen wij u ook helpen?

Wij voorzien u graag in advies en inspiratie voor uw huis. Onze showroom sprankelt van inspiratie en creativiteit om ook uw interieur geheel naar wens te krijgen. Wij gaan graag in gesprek en maken een voorstel in 3D. Na goedkeuring regelen we alles voor uw droom interieur.

Wij zien u graag in onze showroom!

Afspraak maken

Bekijk ook onze projecten

Openingstijden

Maandag: 10.00 – 17:00
Dinsdag: 09.00 – 17.00
Woensdag: 09.00 – 17.00
Donderdag: 09.00 – 17.00
Vrijdag: 09.00 – 17.00
Zaterdag: 10.00 – 17.00
Zondag: Gesloten

Adres:

De Buurt 60,
3372 DD Boven Hardinxveld
T: 0184-612658
E: [email protected]

routebeschrijving