Afspraak maken

Wij voorzien je graag in advies en inspiratie voor uw huis! Vertel ons waar je wilt afspreken en wanneer. Eventuele opmerkingen kan je ook vermelden, dan komen we goed voorbereid aan tafel. We hopen je snel te zien!

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
close icon

Shutters

Shutters zijn perfect om je daglicht en privacy te regelen! Ze zijn eeuwen geleden al bedacht, maar vandaag de dag zijn ze nog steeds een trend. Ze zijn praktisch en bijzonder stijlvol. Of je het nu wilt toepassen voor je badkamerraam, dakraam, draai-kiep-raam, hoekig of rond raam? Shutters passen altijd!

Met de keuze uit verschillende kleuren, lamelbreedtes en bedieningsvormen bepaal je zelf de uitstraling. Bovendien worden ze speciaal op maat gemaakt! Ook is het mogelijk om van dezelfde shutter-kwaliteit, houten jaloezieën te laten maken.

Onze interieuradviseurs geven je graag persoonlijk advies op maat. We hebben een uitgebreid assortiment shutters voor elke ruimte in huis. We werken met het merk Blend Window Fashion.

Wij werken met onze eigen stoffeerders en garanderen goede kwaliteit en service.

Kom langs in onze winkel en bekijk de gehele collectie.

Kunnen wij u ook helpen?

Wij voorzien u graag in advies en inspiratie voor uw huis. Onze showroom sprankelt van inspiratie en creativiteit om ook uw interieur geheel naar wens te krijgen. Wij gaan graag in gesprek en maken een voorstel in 3D. Na goedkeuring regelen we alles voor uw droom interieur.

Wij zien u graag in onze showroom!

Afspraak maken

Bekijk ook onze projecten

Openingstijden

Maandag: 10.00 – 17:00
Dinsdag: 09.00 – 17.00
Woensdag: 09.00 – 17.00
Donderdag: 09.00 – 17.00
Vrijdag: 09.00 – 17.00
Zaterdag: 10.00 – 17.00
Zondag: Gesloten

Adres:

De Buurt 60,
3372 DD Boven Hardinxveld
T: 0184-612658
E: [email protected]

routebeschrijving