Afspraak maken

Wij voorzien je graag in advies en inspiratie voor uw huis! Vertel ons waar je wilt afspreken en wanneer. Eventuele opmerkingen kan je ook vermelden, dan komen we goed voorbereid aan tafel. We hopen je snel te zien!

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
close icon

Ontdek Rebel Walls

Opzoek naar een mooie fotoprint voor op de wand? Rebel Walls heeft een zeer uitgebreide collectie van fotoprints. Toen het bedrijf werd opgestart, door een verliefd stel, stond de digitale print methode nog in de kinderschoenen. Christofer en Irene trokken de stoute schoenen aan en gingen op onderzoek uit. En hun liefde werd gewekt door de digitale print methode.

In 2012 hebben zij Rebel Walls opgestart en ondertussen zijn er verschillende behangboeken van hun hand verschenen. Daarnaast bieden ze ook nog de mogelijkheid om zelf een foto aan te leveren die op fotobehang geprint kan worden, zo kan die ene foto die zoveel waarde heeft een hele mooie plek in uw woning krijgen.

Bent u opzoek naar een specifiek product van Rebel Walls? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Kunnen wij u ook helpen?

Wij voorzien u graag in advies en inspiratie voor uw huis. Onze showroom sprankelt van inspiratie en creativiteit om ook uw interieur geheel naar wens te krijgen. Wij gaan graag in gesprek en maken een voorstel in 3D. Na goedkeuring regelen we alles voor uw droom interieur.

Wij zien u graag in onze showroom!

Afspraak maken

Bekijk ook onze projecten

Industrieel Modern Bedrijfspand

Bekijk project

Openingstijden

Maandag: 10.00 – 17:00
Dinsdag: 09.00 – 17.00
Woensdag: 09.00 – 17.00
Donderdag: 09.00 – 17.00
Vrijdag: 09.00 – 17.00
Zaterdag: 10.00 – 17.00
Zondag: Gesloten

Adres:

De Buurt 60,
3372 DD Boven Hardinxveld
T: 0184-612658
E: [email protected]

routebeschrijving