Afspraak maken

Wij voorzien je graag in advies en inspiratie voor uw huis! Vertel ons waar je wilt afspreken en wanneer. Eventuele opmerkingen kan je ook vermelden, dan komen we goed voorbereid aan tafel. We hopen je snel te zien!

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
close icon

Ontdek ESTA Home

Wat er te vinden is bij ESTA? Een groot assortiment van hip, maar toch ook stijlvol behang. Dat niet alleen ook is er bij dit merk een collectie aan fotobehang verkrijgbaar. Op zoek naar de nieuwste trends op woon- en modegebied reizen zij de hele wereld over om zodoende een collectie te kunnen creëeren die aansluit op de wensen en behoeftes van de mens. Alle producten worden in eigen studio en fabriek, die gevestigd staat in Enschede, ontworpen en geproduceerd. De producten worden daarna wereldwijd gedistribueerd. Het ESTA behang is daarom niet alleen in Nederland te vinden maar ook in steden zoals Parijs, Berlijn en New York.

Duurzaamheid is ook een onderdeel wat dit merk scherp in het oog houdt. De producten voldoen daarom aan de hoogste eisen voor het ecologisch verantwoord produceren van behang. Het papier waar het behang van wordt gemaakt komt van bomen uit duurzame bosbouw en de inkt waarmee gedrukt wordt is op waterbasis en zonder oplosmiddelen. Een duurzaam bedrijf met oog voor te toekomst.

Bij ESTA zijn de leukste geometrische behangen te vinden, evenals toffe behangetjes voor in de kinderkamer. Dus bent u nog opzoek naar een leuk behang voor in de kinderkamer of voor een andere ruimte? ESTA heeft misschien wel hét behang waar je naar opzoek bent.

Zoekt u een specifiek product van ESTA Home? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Kunnen wij u ook helpen?

Wij voorzien u graag in advies en inspiratie voor uw huis. Onze showroom sprankelt van inspiratie en creativiteit om ook uw interieur geheel naar wens te krijgen. Wij gaan graag in gesprek en maken een voorstel in 3D. Na goedkeuring regelen we alles voor uw droom interieur.

Wij zien u graag in onze showroom!

Afspraak maken

Bekijk ook onze projecten

Openingstijden

Maandag: 10.00 – 17:00
Dinsdag: 09.00 – 17.00
Woensdag: 09.00 – 17.00
Donderdag: 09.00 – 17.00
Vrijdag: 09.00 – 17.00
Zaterdag: 10.00 – 17.00
Zondag: Gesloten

Adres:

De Buurt 60,
3372 DD Boven Hardinxveld
T: 0184-612658
E: [email protected]

routebeschrijving