Afspraak maken

Wij voorzien je graag in advies en inspiratie voor uw huis! Vertel ons waar je wilt afspreken en wanneer. Eventuele opmerkingen kan je ook vermelden, dan komen we goed voorbereid aan tafel. We hopen je snel te zien!

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
close icon

Raambekleding

De ramen in je woning zijn heel belangrijk voor sfeer. Ze bepalen immers de hoeveelheid natuurlijk licht en de manier waarop dit daglicht je interieur binnenkomt. Bij Den Breejen Interieur in Boven Hardinxveld vind je altijd raamdecoratie die past bij jouw persoonlijke stijl en wensen.

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen zijn meer dan alleen raamdecoratie. Ze staan erg mooi voor grote ramen of schuifpuien, maar kunnen ook heel goed functioneren als kastdeur of op een speelse en creatieve manier een ruimte opdelen in twee. Maak je paneelgordijn uniek door voor verschillende kleuren in een paneelgordijn te kiezen of kies voor een print.

BEKIJK COLLECTIE

Shutters

Met shutters kun je perfect het daglicht en privacy regelen! Shutters zijn al eeuwen geleden bedacht, maar vandaag de dag zijn ze nog steeds te zien in het straatbeeld. Ze zijn praktisch en bijzonder sfeervol. Of je het nu wilt voor je badkamerraam, dakraam, hoekig of rond raam, draai-kiep-raam of ‘gewoon’ recht toe recht aan? Shutters passen altijd. Met de keuze uit verschillende kleuren, lamelbreedtes en bedieningsvormen bepaal je zelf de uitstraling.

BEKIJK COLLECTIE

Vouwgordijnen

Wil je sfeer en uitstraling met het gemak en flexibiliteit van een rolgordijn? Dan is een vouwgordijn iets voor jou! Vouwgordijnen hebben horizontale vouwen waardoor de breedte van het raam benadrukt wordt. Van transparante tot verduisterend, met of zonder baleinen en eventueel afgewerkt met een persoonlijke finishing touch.

BEKIJK COLLECTIE

Rol- en Duorolgordijnen

Onze collectie rolgordijnen bestaat uit vele soorten, maten, kleuren, stoffen en kwaliteiten. Daarnaast zijn er verschillende stoftransparanties; transparant, lichtdoorlatend, verduisterend en screen. Dus of u nu opzoek bent naar meer sfeer in uw woonkamer of verduistering van je slaapkamer, met een rolgordijn vind je altijd wat je zoekt.

BEKIJK COLLECTIE

Plissé- en Dupligordijnen

Plissés en dupli bieden de ideale combinatie tussen privacy en de lichtinval in huis. De zigzag plooien geven deze gordijnen zowel een strakke als elegante uitstraling. Plissé- en dupli gordijnen zijn nagenoeg gelijk aan elkaar, maar de stof verschilt.

BEKIJK COLLECTIE

Aluminium Jaloezieën

Doordat een jaloezie omhoog en omlaag, maar ook open en dicht kan, is het een multifunctioneel product. Je regelt zelf de lichtinval en doorkijk. De jaloezieën zijn van hoge kwaliteit en vochtbestendig, dus ook ideaal voor in de badkamer.

BEKIJK COLLECTIE

Houten Jaloezieën

Houten jaloezieën zijn stoer, puur, natuurlijk, duurzaam en de sfeermaker bij uitstek in huis. Horizontale jaloezieën bieden daarbij een goede daglichtregulering.

BEKIJK COLLECTIE

BEKIJK OOK ONZE PROJECTEN

Landelijke Woning

Bekijk project

Robuust Landelijke Woning

Bekijk project

Openingstijden

Maandag: 10.00 – 17:00
Dinsdag: 09.00 – 17.00
Woensdag: 09.00 – 17.00
Donderdag: 09.00 – 17.00
Vrijdag: 09.00 – 17.00
Zaterdag: 10.00 – 17.00
Zondag: Gesloten

Adres:

De Buurt 60,
3372 DD Boven Hardinxveld
T: 0184-612658
E: [email protected]

routebeschrijving