Afspraak maken

Wij voorzien je graag in advies en inspiratie voor uw huis! Vertel ons waar je wilt afspreken en wanneer. Eventuele opmerkingen kan je ook vermelden, dan komen we goed voorbereid aan tafel. We hopen je snel te zien!

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
close icon

Ontdek Eijffinger

Net zoals andere behangbedrijven is Eijffinger geïnteresseerd in de woontrends. Zijn ze opzoek naar wat dé nieuwe vorm/ kleur/ materiaal gaat worden; maar dat is niet het enigste waar ze bij stil willen staan. Kijken naar grote bewegingen, wat drijft ons, waar gaan we naar toe? En omdat te vertalen in het interieur en in hun geval een behangcollectie.

Weten waar je voor staat. Dat is ontzettend belangrijk in deze tijd. Kennis van zaken hebben, weten wie je bent én dat ook uitdragen. Eijffinger heeft daar over nagedacht. Heeft onderzocht wie zij zijn. Wat ze willen uitdragen naar hun klanten toe. Dit hebben ze samengevat in vijf woorden: creatief, uitgesproken, verrassend, innovatief en kwaliteit. Dat is waar Eijffinger voor staat. Daarom is dit ook zeker terug te vinden in de collecties die zij al uitgebracht hebben en die er nog hopen te verschijnen. Verschil in kleuren, vormen en dessins, maar ook kijkend op de toekomst. Wat wenst een klant in zijn/ haar woning, waar is de behoefte naar? Een aansprekende collectie aan behang, toepasbaar op iedere woonwens!

Zoekt u een specifiek product van Eijffinger? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Kunnen wij u ook helpen?

Wij voorzien u graag in advies en inspiratie voor uw huis. Onze showroom sprankelt van inspiratie en creativiteit om ook uw interieur geheel naar wens te krijgen. Wij gaan graag in gesprek en maken een voorstel in 3D. Na goedkeuring regelen we alles voor uw droom interieur.

Wij zien u graag in onze showroom!

Afspraak maken

Bekijk ook onze projecten

Openingstijden

Maandag: 10.00 – 17:00
Dinsdag: 09.00 – 17.00
Woensdag: 09.00 – 17.00
Donderdag: 09.00 – 17.00
Vrijdag: 09.00 – 17.00
Zaterdag: 10.00 – 17.00
Zondag: Gesloten

Adres:

De Buurt 60,
3372 DD Boven Hardinxveld
T: 0184-612658
E: [email protected]

routebeschrijving