Afspraak maken

Wij voorzien u graag in advies en inspiratie voor uw huis! Vertel ons waar u wilt afspreken en wanneer. Eventuele opmerkingen kunt u ook vermelden, dan komen we goed voorbereid aan tafel.

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
close icon

Tapijten

Tegenwoordig is tapijt verkrijgbaar in ontelbare kleuren en dessins. De interieurspecialisten van Den Breejen Interieur in Boven Hardinxveld willen je met alle plezier de diverse mogelijkheden van tapijt laten zien.

Vloerkleden

Bent u opzoek naar een vloerkleed.? Je kunt kiezen uit o.a. luxe hoogpolige vloerkleden, wollen vloerkleden en stoere vintage vloerkleden. Vierkant, langwerpig of rond? Wij hebben een brede collectie van topkwaliteit. Wil je het vloerkleed extra uniek maken? Kies dan uit diverse afwerkranden. Voor iedere woonstijl is er een geschikt vloerkleed te vinden!

BEKIJK COLLECTIE

Traploper

Traplopers zijn weer terug van weggeweest. Wij leveren traplopers uit kamerbreed tapijt gesneden. Al onze traplopers worden speciaal op maat gemaakt. Wij kunnen je traploper afwerken in een bijpassende kleur of juist in een contrasterende kleur. Wij werken met twee verschillende afwerktechnieken: banderen en festonneren.

BEKIJK COLLECTIE

Frisé Tapijt

Frisé tapijt heeft in elkaar gedraaide of getwijnd garen. Het is een tapijt met een gesneden lussenpool die korter is dan de saxony, waardoor een verwarde en levendige structuur ontstaat zonder de hoge poolhoogte van de shag. Door de verwarde structuur zijn looppaden minder goed zichtbaar zodat dit tapijt ook in ruimten met een hoge loopfrequentie gebruikt kan worden.

BEKIJK COLLECTIE

Saxony Tapijt

Saxony tapijten zijn hoogpolige tapijten. Ze zijn gemaakt van meerdere garens die in elkaar zijn gedraaid, wat het tapijt een vol en elegant uiterlijk geeft. Een saxony tapijt heeft langere polen dan een frisé tapijt en ziet er minder compact uit. De weelderige afwerking maakt het tapijt perfect voor een luxe levensstijl. Wanneer uw voeten het tapijt raken zal de prachtige zachte laag garens ze warm houden. Saxony tapijten kunnen worden toegepast voor uiteenlopende toepassingen in huis.

BEKIJK COLLECTIE

Bouclé Tapijt

Een bouclé tapijt ook wel een lustapijt, zijn vaak klassiek, duurzaam en zijn gemaakt van synthetische garens, natuurlijke garens of een combinatie van beiden. Deze tapijtsoort wordt gevormd door poollussen van gelijke of ongelijke hoogte. Zo is het tapijt voor diverse ruimtes geschikt, van je slaapkamer tot in je kantoor. Bouclé tapijten zijn erg duurzaam en daarom is het een fantastisch tapijt.

BEKIJK COLLECTIE

BEKIJK OOK ONZE PROJECTEN

Scandinavische Woning

Bekijk project

Moderne Nieuwbouwwoning

Bekijk project