Afspraak maken

Wij voorzien je graag in advies en inspiratie voor uw huis! Vertel ons waar je wilt afspreken en wanneer. Eventuele opmerkingen kan je ook vermelden, dan komen we goed voorbereid aan tafel. We hopen je snel te zien!

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
close icon

Tapijten

Tegenwoordig is tapijt verkrijgbaar in ontelbare kleuren en dessins. De interieurspecialisten van Den Breejen Interieur in Boven Hardinxveld willen je met alle plezier de diverse mogelijkheden van tapijt laten zien.

Vloerkleden

Bent u opzoek naar een vloerkleed.? Je kunt kiezen uit o.a. luxe hoogpolige vloerkleden, wollen vloerkleden en stoere vintage vloerkleden. Vierkant, langwerpig of rond? Wij hebben een brede collectie van topkwaliteit. Wil je het vloerkleed extra uniek maken? Kies dan uit diverse afwerkranden. Voor iedere woonstijl is er een geschikt vloerkleed te vinden!

BEKIJK COLLECTIE

Traploper

Traplopers zijn weer terug van weggeweest. Wij leveren traplopers uit kamerbreed tapijt gesneden. Al onze traplopers worden speciaal op maat gemaakt. Wij kunnen je traploper afwerken in een bijpassende kleur of juist in een contrasterende kleur. Wij werken met twee verschillende afwerktechnieken: banderen en festonneren.

BEKIJK COLLECTIE

Frisé Tapijt

Frisé tapijt heeft in elkaar gedraaide of getwijnd garen. Het is een tapijt met een gesneden lussenpool die korter is dan de saxony, waardoor een verwarde en levendige structuur ontstaat zonder de hoge poolhoogte van de shag. Door de verwarde structuur zijn looppaden minder goed zichtbaar zodat dit tapijt ook in ruimten met een hoge loopfrequentie gebruikt kan worden.

BEKIJK COLLECTIE

Saxony Tapijt

Saxony tapijten zijn hoogpolige tapijten. Ze zijn gemaakt van meerdere garens die in elkaar zijn gedraaid, wat het tapijt een vol en elegant uiterlijk geeft. Een saxony tapijt heeft langere polen dan een frisé tapijt en ziet er minder compact uit. De weelderige afwerking maakt het tapijt perfect voor een luxe levensstijl. Wanneer uw voeten het tapijt raken zal de prachtige zachte laag garens ze warm houden. Saxony tapijten kunnen worden toegepast voor uiteenlopende toepassingen in huis.

BEKIJK COLLECTIE

Bouclé-/lus Tapijt

Bouclé tapijten, ook wel lustapijten genoemd, scoren hoog als het gaat om slijtvastheid, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid. Ze zijn vaak gemaakt van sterke gerecyclede synthetische garens, waaronder polyamide maar ook natuurlijke wollen garens. Een blend van beiden maakt het tapijt én natuurlijk én sterk. Bouclé tapijten worden geproduceerd met poollussen van gelijke of ongelijke hoogte en zelfs met verschillende kleur garens. Het tapijt in deze ontvangstruimte is het bekende DESSO tapijt: Shades. Het heeft het stoere en bijna robuuste uiterlijk van beton en voldoet aan de huidige eisen wat betreft klimaat, geluidsnorm en veiligheid. Uiteraard is het tapijt daarmee ook uitermate geschikt voor de boy’s room.

BEKIJK COLLECTIE

BEKIJK OOK ONZE PROJECTEN

Moderne Nieuwbouwwoning

Bekijk project

Openingstijden

Maandag: 10.00 – 17:00
Dinsdag: 09.00 – 17.00
Woensdag: 09.00 – 17.00
Donderdag: 09.00 – 17.00
Vrijdag: 09.00 – 17.00
Zaterdag: 10.00 – 17.00
Zondag: Gesloten

Adres:

De Buurt 60,
3372 DD Boven Hardinxveld
T: 0184-612658
E: [email protected]

routebeschrijving