Afspraak maken

Wij voorzien je graag in advies en inspiratie voor uw huis! Vertel ons waar je wilt afspreken en wanneer. Eventuele opmerkingen kan je ook vermelden, dan komen we goed voorbereid aan tafel. We hopen je snel te zien!

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
close icon

Gordijnen

Bij Den Breejen Interieur vind je gordijnen met een ruime keuze in kleuren, materialen en dessins. In onze showroom in Boven Hardinxveld adviseren wij je graag over welke plooi en welk ophangsysteem het beste bij de door jouw gekozen stof past.

Dessin Gordijnen

Dessin stoffen zijn smaakmakers in je interieur voor gordijnen en vouwgordijnen. Wil je je interieur naar een hoger niveau tillen? Dan zijn gordijnen met een mooi dessin wel iets voor jou!

BEKIJK COLLECTIE

Inbetween Gordijnen

Inbetween is een alternatief voor vitrage. Past vitrage niet bij jou? Of ben je op zoek naar iets meer privacy? Dan zijn inbetween gordijnen misschien wel iets voor jou!

BEKIJK COLLECTIE

Uni Gordijnen

Overgordijnen zijn de sfeermakers in uw woning. Zijn ze dicht, dan zie je er helemaal niets doorheen en geven ze een hoge mate van privacy. Ze beschermen je meubels tegen al te fel zonlicht. Bij Den Breejen interieur vind je een uitgebreid assortiment van uni gordijnen. Zoals gordijnstoffen met tinten in neutrale kleuren, waaronder meerdere wit-tinten, zandkleuren en vergrijsd linnen. opvallende contrasten en gedurfde combinaties.

BEKIJK COLLECTIE

Bekijk ook onze projecten

Modern Botanische Woning

Bekijk project

Openingstijden

Maandag: 10.00 – 17:00
Dinsdag: 09.00 – 17.00
Woensdag: 09.00 – 17.00
Donderdag: 09.00 – 17.00
Vrijdag: 09.00 – 17.00
Zaterdag: 10.00 – 17.00
Zondag: Gesloten

Adres:

De Buurt 60,
3372 DD Boven Hardinxveld
T: 0184-612658
E: [email protected]

routebeschrijving