Afspraak maken

Wij voorzien je graag in advies en inspiratie voor uw huis! Vertel ons waar je wilt afspreken en wanneer. Eventuele opmerkingen kan je ook vermelden, dan komen we goed voorbereid aan tafel. We hopen je snel te zien!

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
close icon

Traploper

Traplopers zijn weer terug van weggeweest. Wij leveren traplopers uit kamerbreed tapijt gesneden. Al onze traplopers worden speciaal op maat gemaakt. Wij kunnen je traploper afwerken in een bijpassende kleur of juist in een contrasterende kleur. Wij werken met twee verschillende afwerktechnieken: banderen en festonneren. Bij banderen wordt er een band om uw traploper gezet. Dit band is beschikbaar in diverse materialen, kleuren en breedtes. Daarnaast kun je bepalen of de stiksels zichtbaar moeten zijn of juist niet. Festonneren is een methode waarbij er met sterk garen om je traploper heen wordt geborduurd. Dit is mogelijk in elke gewenste kleur. Afgewerkt met prachtige roedes. Naast onze private label Vivante, hebben we verschillende bekende merken. Zoals Bonaparte, Desso, Parade en Interfloor.

Onze interieuradviseurs geven je graag persoonlijk advies op maat. Houd je van klassiek, landelijk of modern? We hebben een uitgebreid assortiment traplopers.

We werken met onze eigen stoffeerders en kunnen goede kwaliteit en service garanderen. Kom eens langs in onze winkel en bekijk de gehele collectie.

Kunnen wij u ook helpen?

Wij voorzien u graag in advies en inspiratie voor uw huis. Onze showroom sprankelt van inspiratie en creativiteit om ook uw interieur geheel naar wens te krijgen. Wij gaan graag in gesprek en maken een voorstel in 3D. Na goedkeuring regelen we alles voor uw droom interieur.

Wij zien u graag in onze showroom!

Afspraak maken

Bekijk ook onze projecten

Moderne Nieuwbouwwoning

Bekijk project

Openingstijden

Maandag: 10.00 – 17:00
Dinsdag: 09.00 – 17.00
Woensdag: 09.00 – 17.00
Donderdag: 09.00 – 17.00
Vrijdag: 09.00 – 17.00
Zaterdag: 10.00 – 17.00
Zondag: Gesloten

Adres:

De Buurt 60,
3372 DD Boven Hardinxveld
T: 0184-612658
E: [email protected]

routebeschrijving