Afspraak maken

Wij voorzien je graag in advies en inspiratie voor uw huis! Vertel ons waar je wilt afspreken en wanneer. Eventuele opmerkingen kan je ook vermelden, dan komen we goed voorbereid aan tafel. We hopen je snel te zien!

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
close icon

Vouwgordijnen

Wil je sfeer en uitstraling met het gemak en flexibiliteit van een rolgordijn? Dan is een vouwgordijn iets voor jou!

Vouwgordijnen hebben horizontale vouwen waardoor de breedte van het raam benadrukt wordt. Van transparant tot verduisterend, met of zonder baleinen. En met een bedieningskoord of -ketting, bepaal je in een handomdraai de lichtinval en het zicht naar buiten. We bieden je de keuze uit een groot assortiment stoffen. Of je nu mooi gefilterd zonlicht wilt in de woonkamer of een verduisterende stof voor in de slaapkamer. Wil je extra bedieningsgemak of heb je moeilijk bereikbare plaatsen, dan kun je kiezen voor elektrische bediening. Wij zijn official dealer van Somfy.

Onze interieuradviseurs geven je graag persoonlijk advies op maat. Houd je van klassiek, landelijk of modern? We hebben een uitgebreid assortiment vouwgordijnen voor elke ruimte in huis. Van o.a. het merk Sunway en Zonnelux.

We werken met onze eigen stoffeerders en garanderen een goede kwaliteit en service. Kom langs in onze winkel en bekijk de gehele collectie.

Kunnen wij u ook helpen?

Wij voorzien u graag in advies en inspiratie voor uw huis. Onze showroom sprankelt van inspiratie en creativiteit om ook uw interieur geheel naar wens te krijgen. Wij gaan graag in gesprek en maken een voorstel in 3D. Na goedkeuring regelen we alles voor uw droom interieur.

Wij zien u graag in onze showroom!

Afspraak maken

Bekijk ook onze projecten

Industrieel Modern Bedrijfspand

Bekijk project

Openingstijden

Maandag: 10.00 – 17:00
Dinsdag: 09.00 – 17.00
Woensdag: 09.00 – 17.00
Donderdag: 09.00 – 17.00
Vrijdag: 09.00 – 17.00
Zaterdag: 10.00 – 17.00
Zondag: Gesloten

Adres:

De Buurt 60,
3372 DD Boven Hardinxveld
T: 0184-612658
E: [email protected]

routebeschrijving