Afspraak maken

Wij voorzien je graag in advies en inspiratie voor uw huis! Vertel ons waar je wilt afspreken en wanneer. Eventuele opmerkingen kan je ook vermelden, dan komen we goed voorbereid aan tafel. We hopen je snel te zien!

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
close icon

Ontdek Eleonora

Het doel van Eleonora is om je te verwonderen, inspireren en verblijden met hun nieuwe collecties vol met nieuwe materialen, nieuwe vormen, nieuwe kleuren en nieuwe designs. Ze hebben een enorme liefde voor meubels. Eleonora heeft een brede collectie aan eettafels, salon- en bijzettafels, kasten en zitmeubelen volgens de trends van vandaag en morgen. Een collectie vol trendy woonstijlen, natuurlijke materialen, aardse kleuren en verrassende vormen. Zo zorgt dit voor een tijdloze basis die nooit saai wordt. Een basis waar je eindeloos mee kunt variëren en eenvoudig inhaakt op toekomstige woontrends. In onze winkel is er een mooie eigentijdse collectie van Eleonora te bewonderen!

Zoekt u een specifiek item van Eleonora? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Kunnen wij u ook helpen?

Wij voorzien u graag in advies en inspiratie voor uw huis. Onze showroom sprankelt van inspiratie en creativiteit om ook uw interieur geheel naar wens te krijgen. Wij gaan graag in gesprek en maken een voorstel in 3D. Na goedkeuring regelen we alles voor uw droom interieur.

Wij zien u graag in onze showroom!

Afspraak maken

Bekijk ook onze projecten

Eigentijdse Jaren ’30 Woning

Bekijk project

Villa Royale

Bekijk project

Openingstijden

Maandag: 10.00 – 17:00
Dinsdag: 09.00 – 17.00
Woensdag: 09.00 – 17.00
Donderdag: 09.00 – 17.00
Vrijdag: 09.00 – 17.00
Zaterdag: 10.00 – 17.00
Zondag: Gesloten

Adres:

De Buurt 60,
3372 DD Boven Hardinxveld
T: 0184-612658
E: [email protected]

routebeschrijving