Afspraak maken

Wij voorzien je graag in advies en inspiratie voor uw huis! Vertel ons waar je wilt afspreken en wanneer. Eventuele opmerkingen kan je ook vermelden, dan komen we goed voorbereid aan tafel. We hopen je snel te zien!

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
close icon

Uni Gordijnen

Overgordijnen zijn de sfeermakers in de woning. Zijn ze black-out ofwel geheel dicht, dan zie je er helemaal niets doorheen en geven ze een hoge mate van privacy. Ze beschermen je meubels tegen al te fel zonlicht.

Gordijnstoffen met tinten in neutrale kleuren, waaronder meerdere wit-tinten, zandkleuren en vergrijsd linnen. opvallende contrasten en gedurfde combinaties. Of een gordijnstof met glans, dit doet al heel veel als het gaat om een luxe, rijke maar ook warme uitstraling van uw interieur. Daarnaast hebben we ook glanzende stoffen met details van metallic, goed te combineren met eigentijdse meubels. Of denk aan stoere denim- achtige kwaliteiten met een gewassen uitstraling. Daarnaast kun je kiezen uit diverse plooien.

Bij Den Breejen Interieur hebben we een breed aanbod van uni gordijnstoffen. Naast onze private label Vivante, hebben we verschillende bekende merken. Zoals Kendix, JAB, A House of Happiness en Artelux.

Onze interieuradviseurs geven je graag persoonlijk advies op maat. We hebben een uitgebreid assortiment uni gordijnen voor elke ruimte in huis.

We werken met onze eigen stoffeerders en garanderen goede kwaliteit en service. Kom langs in onze winkel en bekijk de gehele collectie.

Kunnen wij u ook helpen?

Wij voorzien u graag in advies en inspiratie voor uw huis. Onze showroom sprankelt van inspiratie en creativiteit om ook uw interieur geheel naar wens te krijgen. Wij gaan graag in gesprek en maken een voorstel in 3D. Na goedkeuring regelen we alles voor uw droom interieur.

Wij zien u graag in onze showroom!

Afspraak maken

Bekijk ook onze projecten

Robuust Landelijke Woning

Bekijk project

Openingstijden

Maandag: 10.00 – 17:00
Dinsdag: 09.00 – 17.00
Woensdag: 09.00 – 17.00
Donderdag: 09.00 – 17.00
Vrijdag: 09.00 – 17.00
Zaterdag: 10.00 – 17.00
Zondag: Gesloten

Adres:

De Buurt 60,
3372 DD Boven Hardinxveld
T: 0184-612658
E: [email protected]

routebeschrijving