Afspraak maken

Wij voorzien je graag in advies en inspiratie voor uw huis! Vertel ons waar je wilt afspreken en wanneer. Eventuele opmerkingen kan je ook vermelden, dan komen we goed voorbereid aan tafel. We hopen je snel te zien!

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
close icon

Inbetween Gordijnen

Inbetween is een alternatief voor vitrage. Past vitrage niet bij jou? Of ben je op zoek naar iets meer privacy? Dan zijn inbetween gordijnen misschien wel iets voor jou!

Inbetween is een luchtige tussenvorm met een prachtige lichtval die daarbij ook het daglicht verzacht. Het geeft iets meer privacy dan transparante vitrages. “Inbetween” staat namelijk voor ertussenin. Een bijkomend voordeel van de inbetweens is dat er veel verschillende dessins mogelijk zijn. De motieven en patronen variëren van modern tot klassiek. Zo is er altijd iets wat bij je interieur past! Dit type gordijen is ook mooi te combineren met raamdecoratie. Naast onze private label Vivante, hebben we verschillende bekende merken. Zoals Kendix, JAB, A House of Happiness en Artelux.

Onze interieuradviseurs geven je graag persoonlijk advies op maat. We hebben een uitgebreid assortiment inbetween gordijnen voor elke ruimte in huis.

Wij werken met onze eigen stoffeerders en garanderen goede kwaliteit en service. Kom langs in onze winkel en bekijk de gehele collectie.

Kunnen wij u ook helpen?

Wij voorzien u graag in advies en inspiratie voor uw huis. Onze showroom sprankelt van inspiratie en creativiteit om ook uw interieur geheel naar wens te krijgen. Wij gaan graag in gesprek en maken een voorstel in 3D. Na goedkeuring regelen we alles voor uw droom interieur.

Wij zien u graag in onze showroom!

Afspraak maken

Bekijk ook onze projecten

Modern Botanische Woning

Bekijk project

Openingstijden

Maandag: 10.00 – 17:00
Dinsdag: 09.00 – 17.00
Woensdag: 09.00 – 17.00
Donderdag: 09.00 – 17.00
Vrijdag: 09.00 – 17.00
Zaterdag: 10.00 – 17.00
Zondag: Gesloten

Adres:

De Buurt 60,
3372 DD Boven Hardinxveld
T: 0184-612658
E: [email protected]

routebeschrijving