Afspraak maken

Wij voorzien je graag in advies en inspiratie voor uw huis! Vertel ons waar je wilt afspreken en wanneer. Eventuele opmerkingen kan je ook vermelden, dan komen we goed voorbereid aan tafel. We hopen je snel te zien!

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
close icon

Klassiek Botanisch Appartement

Over dit project:

Dit prachtige appartement is gelegen in hartje Boven-Hardinxveld. Dichtbij de voorzieningen van de winkels, maar voorzien van de gemakken van een appartement. Gelijkvloers, niet te groot waardoor het goed bij te houden is én zie hoe stijlvol het door de bewoners is ingericht!

Met trots hebben we meegewerkt aan dit project waar we een groot deel van de inrichting hebben mogen realiseren. Van vloer tot wandbekleding, raambekleding en zelfs een groot deel van de meubels hebben we mogen leveren! De basis van het appartement is een lichte PVC vloer. In combinatie met de lichte wanden en een uniek klassiek behang staat er een mooie rustige basis. De bruine bank en de houten meubels kleden het geheel verder aan. De lichte inbetween gordijnen en rolgordijnen zorgen ervoor dat er genoeg binnenvalt in de woon- en slaapkamer.

Als accenten is er gekozen om geel toe te voegen qua kussens en plaids. Dit geeft het geheel een leuke twist en zorgt voor nét wat extra pit!

Een knusse eethoek

Zithoek met een uniek behang

Andere Projecten

Villa Royale

Bekijk project

Klassiek Botanisch Appartement

Bekijk project

Openingstijden

Maandag: 10.00 – 17:00
Dinsdag: 09.00 – 17.00
Woensdag: 09.00 – 17.00
Donderdag: 09.00 – 17.00
Vrijdag: 09.00 – 17.00
Zaterdag: 10.00 – 17.00
Zondag: Gesloten

Adres:

De Buurt 60,
3372 DD Boven Hardinxveld
T: 0184-612658
E: [email protected]

routebeschrijving