Afspraak maken

Wij voorzien je graag in advies en inspiratie voor uw huis! Vertel ons waar je wilt afspreken en wanneer. Eventuele opmerkingen kan je ook vermelden, dan komen we goed voorbereid aan tafel. We hopen je snel te zien!

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
close icon

Modern Botanische Woning

In deze boerderij met uitzicht op het riviertje ‘de Giessen’ proef je nog de invloeden van tijd dat mens en dier nog onder één dak woonden. Deze historie is nu de authentieke omlijsting geworden van het modern eigentijdse interieur waarin luxe en functionaliteit de toverwoorden zijn geworden.

In de ruime woonkamer is ervoor gekozen om met grote objecten te werken. De eigentijdse bank, grove lamp en de mix van twee vloerkleden zorgen ervoor dat de ruimte goed wordt benut, zonder dat het to much wordt. Dat gordijnen aankleding van een woning zijn, wordt in deze boerderij bewezen. De luxe glanzende stof, verwerkt met zeilringen en een zwarte contrasterende roede, maken de strakke look en feel helemaal af.

Evenals de woonkamer, is ook de hal ruim opgezet. Het vele licht dat door de hoge raampartij binnenvalt, kan eenvoudig gereguleerd worden door de elektrisch bedienbare jaloezieën. In de rest van de woning zijn eveneens houten jaloezieën toegepast. De perfecte raambekleding voor wie zelf graag het daglicht reguleert.

Inbetween gordijnen van een prachtig glanzende stof

Horizontale jaloezieën voor raam én deur

Andere Projecten

Klassiek Botanisch Appartement

Bekijk project

Industrieel Chique Schipperswoning

Bekijk project

Openingstijden

Maandag: 10.00 – 17:00
Dinsdag: 09.00 – 17.00
Woensdag: 09.00 – 17.00
Donderdag: 09.00 – 17.00
Vrijdag: 09.00 – 17.00
Zaterdag: 10.00 – 17.00
Zondag: Gesloten

Adres:

De Buurt 60,
3372 DD Boven Hardinxveld
T: 0184-612658
E: [email protected]

routebeschrijving