Afspraak maken

Wij voorzien je graag in advies en inspiratie voor uw huis! Vertel ons waar je wilt afspreken en wanneer. Eventuele opmerkingen kan je ook vermelden, dan komen we goed voorbereid aan tafel. We hopen je snel te zien!

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
close icon

Modern Chique Schipperswoning

Over dit project:

Wie tegen je zegt dat dit het interieur van een schip betreft, zal verbaasd staan. Door het toepassen van luxueuze stoffen en warme, donkere tinten heeft dit interieur meer weg van een luxe hotelwoning dan een scheepsinterieur! Toch is dit toch echt het interieur van een grote tanker. Samen met de eigenaresse, die zelf ook interieuradviseur is, hebben we dit prachtige project mogen inrichten.

In de gehele woning is ervoor gekozen om een rechte PVC vloer neer te leggen. Een mooie, rustige basis voor de rest van het interieur. In de woonkamer staat een prachtige kolossale bank. Een waar statement met al die kussens erop! De wand erachter is bekleed met zwart leerlook behang. Dit behang is eveneens terug te vinden in de hal. Onder de bank bevindt zich een combinatie van twee vloerkleden. Twee verschillende printjes combineren is gewaagd, maar past helemaal in de sfeer die hier is neergezet!

Verder hebben we de slaapkamers mogen bekleden met kleurrijke behangetjes en hebben ze voorzien (evenals de rest van het schip) van donkere houten jaloezieën. Om ervoor te zorgen dat het ’s nachts donker is, is ervoor gekozen in de slaapkamers ook gordijnen op te hangen.

Een verrassends scheepsinterieur met een eigen twist! Benieuwd naar meer foto’s? Onder het kopje projecten > Scheepsinterieurs > Warme sfeervolle stuurmans woning zijn er meer foto’s vinden van de stuurhut en de stuurmans woning.

Combinatie van twee vloerkleden

Zwart lederlook behang

Andere Projecten

Robuust Landelijke Woning

Bekijk project

Hotel Chique Woning

Bekijk project

Openingstijden

Maandag: 10.00 – 17:00
Dinsdag: 09.00 – 17.00
Woensdag: 09.00 – 17.00
Donderdag: 09.00 – 17.00
Vrijdag: 09.00 – 17.00
Zaterdag: 10.00 – 17.00
Zondag: Gesloten

Adres:

De Buurt 60,
3372 DD Boven Hardinxveld
T: 0184-612658
E: [email protected]

routebeschrijving