Afspraak maken

Wij voorzien je graag in advies en inspiratie voor uw huis! Vertel ons waar je wilt afspreken en wanneer. Eventuele opmerkingen kan je ook vermelden, dan komen we goed voorbereid aan tafel. We hopen je snel te zien!

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
close icon

Klassiek Modern Appartement

Over dit project:

Dit prachtige appartement, is qua indeling geheel aangepast naar wens en inzicht van de klant. Bij de aankleding en de realisering van het project hebben we mee mogen denken én helpen.

Er is in dit appartement een warme, klassiek moderne sfeer gecreëerd. In de hal hebben we twee verschillende behangen gecombineerd. Samen met de spiegel op maat en de sfeerverlichting zorgt dit voor een warme binnenkomst!

Alle ramen zijn voorzien van diverse soorten raambekleding. In de badkamer, hal en keuken is er gekozen voor houten jaloezieën. Ideaal om het licht zelf mee te kunnen reguleren. In de slaapkamer is er een combinatie gemaakt van twee soorten raambekleding. Er is een verduisterend plissé gordijn gemonteerd, dit zorgt ervoor dat de ruimte ’s nachts helemaal donker is. Voor de sfeer is er gekozen voor vouwgordijnen.

Om het gehele appartement tot een eenheid te maken is ervoor gekozen om in de woonkamer vouwgordijnen toe te passen, exact hetzelfde als in de slaapkamer. Eveneens hangen er in de woonkamer gordijnen die uit dezelfde stof als de vouwgordijnen zijn gemaakt. Mede dankzij de diverse soorten raambekleding is er een warm en sfeervol appartement gecreëerd!

Een warm welkom

Plissé- en vouwgordijn gecombineerd

Andere Projecten

Warme Sfeervolle Stuurmanswoning

Bekijk project

Hotel Chique Woning

Bekijk project

Openingstijden

Maandag: 10.00 – 17:00
Dinsdag: 09.00 – 17.00
Woensdag: 09.00 – 17.00
Donderdag: 09.00 – 17.00
Vrijdag: 09.00 – 17.00
Zaterdag: 10.00 – 17.00
Zondag: Gesloten

Adres:

De Buurt 60,
3372 DD Boven Hardinxveld
T: 0184-612658
E: [email protected]

routebeschrijving