Afspraak maken

Wij voorzien je graag in advies en inspiratie voor uw huis! Vertel ons waar je wilt afspreken en wanneer. Eventuele opmerkingen kan je ook vermelden, dan komen we goed voorbereid aan tafel. We hopen je snel te zien!

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
close icon

Hotel Chique Woning

Over dit project:

Dit huis ademt hotel chique. Bij binnenkomst zie je dat het plaatje klopt! En dat mag ook wel, want over elk detail is nagedacht. De donkere keuken komt terug in het wandmeubel op maat en de eetkamerlampen komen terug in de zithoek. Zo zijn er nog meer overeenkomsten te vinden. Al die grote én kleine elementen maken het tot een exclusief geheel.

De woonkamer is opgedeeld in twee delen. Een heerlijk ruime bank, creëert een plek waar je je terug kunt trekken en tot rust kan komen. In het andere deel is eveneens een zithoek gerealiseerd. Twee ruime fauteuils, een comfortabele bank, de warmte van de haard nodigen uit om er plaats te nemen en te kijken naar de flakkerende vlammen van het vuur.

In het eetgedeelte is er een ronde eettafel op maat gemaakt met daaromheen zes comfortabele eetkamerstoelen. De warme goudbruine kleur van de eetkamerstoelen komt terug in fauteuils in de zithoek. In de gehele benedenverdieping zijn er twee soorten raambekleding toepast. Allereerst is er gekozen voor houten jaloezieën, een prachtig product welke voldoende privacy biedt zonder dat het de ruimte volledig afsluit van daglicht. De jaloezieën zijn gecombineerd met een soepele inbetween gordijn in een wave plooi. Wat perfect past bij de hotel chique sfeer.

Meubels eveneens door ons geleverd

Exlusief Arte behang boven de haard

Andere Projecten

Klassiek Modern Appartement

Bekijk project

Robuust Natuurlijke Woning

Bekijk project

Openingstijden

Maandag: 10.00 – 17:00
Dinsdag: 09.00 – 17.00
Woensdag: 09.00 – 17.00
Donderdag: 09.00 – 17.00
Vrijdag: 09.00 – 17.00
Zaterdag: 10.00 – 17.00
Zondag: Gesloten

Adres:

De Buurt 60,
3372 DD Boven Hardinxveld
T: 0184-612658
E: [email protected]

routebeschrijving