Afspraak maken

Wij voorzien je graag in advies en inspiratie voor uw huis! Vertel ons waar je wilt afspreken en wanneer. Eventuele opmerkingen kan je ook vermelden, dan komen we goed voorbereid aan tafel. We hopen je snel te zien!

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
close icon

Scandinavische Woning

Over dit project:

De gehele achterpui hebben wij voorzien van inbetween gordijnen. In de erker hangen vouwgordijnen met in het midden een vouwgordijn van ruim 4 meter breed. Voor de keuken is er gebruik gemaakt van houten jaloezieeën. Op de bovenverdieping is een PVC-vloer gelegd waarbij we in de slaapkamers verduisterende duettes voor de draai-kiepramen hebben gehangen. In de badkamer komen de aluminium jaloezieën helemaal tot hun recht.

Wat de klant zegt:

“Den Breejen Interieur heeft bij ons de PVC-vloeren en alle raambekleding geleverd en gemonteerd. Ze hebben ons voorzien van goed advies en alle mogelijkheden werden besproken, zodat wij de juiste keuze konden maken. Doordat ze alleen met A-merken werken, weet je dat je kwaliteit krijgt. Bij de montage is ook hun kennis en vakmanschap direct zichtbaar, waardoor het eindresultaat er mag zijn. Den Breejen Interieur adviseert met passie en geeft je woning allure.”

Vouwgordijn in een natuurlijke tint

Inbetween gordijnen in cosmoplooi

Andere Projecten

Simple Chique

Bekijk project

Business Industrial

Bekijk project

Openingstijden

Maandag: 10.00 – 17.00
Dinsdag: 9.00 – 17.00
Woensdag: 9.00 – 17.00
Donderdag: 9.00 – 17.00
Vrijdag: 9.00 – 17.00
Zaterdag: 10.00 – 17.00
Zondag: Gesloten

Adres:

De Buurt 60,
3372 DD Boven Hardinxveld
T: 0184-612658
E: [email protected]

routebeschrijving