Afspraak maken

Wij voorzien je graag in advies en inspiratie voor uw huis! Vertel ons waar je wilt afspreken en wanneer. Eventuele opmerkingen kan je ook vermelden, dan komen we goed voorbereid aan tafel. We hopen je snel te zien!

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
close icon

Modern Scandinavische Woning

Over dit project:

Voor dit project heeft de klant er voor gekozen om zowel de vloer van de benedenverdieping als de trap geheel te voorzien van een PVC van MFlor. Verder hangen er mooie inbetween gordijnen met een wave-plooi. In de keuken zijn er houten jaloezieën als raamdecoratie opgehangen. Deze houten jaloezieën komen ook weer terug in de badkamer.

Wat de klant zegt:

“Toen we ons nieuwe huis gekocht hadden was al snel duidelijk dat we een PVC vloer wilden met een betonlook, boven op onze betonvloer met vloerverwarming. Ook wilden we graag houten lamellen als raambekleding.

Omdat we uit het verleden al goede ervaringen hebben met jullie hebben we daarom ook nu weer alles bij jullie uitgezocht.

Samen met Maarten de vloer uitgekozen en tijdens een consult met Bianca de houten lamellen en de bijzondere en prachtige gordijnen uitgekozen. Omdat ik een diep donkerblauwe muur wilde hebben we voor deze bijpassende gordijnen gekozen. Ook de hoge witte plinten passen mooi in het geheel.

Het meeste werk voor Maarten heeft in het bekleden van de trap gezeten, deze is net als de vloer beneden met PVC bekleed met mooie aluminium profielen. Het is veel werk geweest, maar alles is netjes en vakkundig afgewerkt door Maarten en ook na afloop was Maarten bereid om nog even wat puntjes op de I te zetten.

Het is een mooi geheel geworden, helemaal naar ons zin en zeker geen standaard interieur.” 

Houten lamellen

PVC vloer met betonlook

Andere Projecten

Hotel Chique Woning

Bekijk project

Modern Scandinavische Woning

Bekijk project

Openingstijden

Maandag: 10.00 – 17.00
Dinsdag: 9.00 – 17.00
Woensdag: 9.00 – 17.00
Donderdag: 9.00 – 17.00
Vrijdag: 9.00 – 17.00
Zaterdag: 10.00 – 17.00
Zondag: Gesloten

Adres:

De Buurt 60,
3372 DD Boven Hardinxveld
T: 0184-612658
E: [email protected]

routebeschrijving