Afspraak maken

Wij voorzien je graag in advies en inspiratie voor uw huis! Vertel ons waar je wilt afspreken en wanneer. Eventuele opmerkingen kan je ook vermelden, dan komen we goed voorbereid aan tafel. We hopen je snel te zien!

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
close icon

Chique on board

Over dit project:

Varend over de rivieren op dit luxe binnenvaartschip waan je je niet aan boord, maar eerder in een  sfeervolle entourage van een internationaal varend cruiseschip.

Met de kleur zwart als basis in combinatie met de gebruikte materialen vormt deze achterwoning van dit grote 135m lange containerschip een melodieuze harmonie tussen gebruiksvriendelijk en huiselijk, tussen werken en wonen.

In de slaapvertrekken ligt een hoogpolig luxe frisé tapijt in een warm groengrijze tint. De PVC vloer zet de toon voor de living.

De transparante vouwgordijnen gemaakt van luxe bronskleurig glanzend doek bespelen de woonruimtes met licht en warmte. De verduisterende zwarte rolgordijnen met zijgeleiding in de raambakken geven de gewenste lichtwering, maar bekleden ook de ramen optimaal.

De stuurhut is op dezelfde toon en sfeer ingetuned. Weer de PVC vloer in een grijze tint met stoer plankendecor waarbij ‘praktisch’ en ‘mooi zijn’ geen keuze meer is. Werken aan boord wordt heel laagdrempelig.

Kunnen wij u ook helpen?

Wij voorzien u graag in advies en inspiratie voor uw huis. Onze showroom sprankelt van inspiratie en creativiteit om ook uw interieur geheel naar wens te krijgen. Wij gaan graag in gesprek en maken een voorstel in 3D. Na goedkeuring regelen we alles voor uw droom interieur.

Wij zien u graag in onze showroom!

Afspraak maken

Andere Projecten

Industrieel Chique Schipperswoning

Bekijk project

Industrieel Chique

Bekijk project

Openingstijden

Maandag: 10.00 – 17:00
Dinsdag: 09.00 – 17.00
Woensdag: 09.00 – 17.00
Donderdag: 09.00 – 17.00
Vrijdag: 09.00 – 17.00
Zaterdag: 10.00 – 17.00
Zondag: Gesloten

Adres:

De Buurt 60,
3372 DD Boven Hardinxveld
T: 0184-612658
E: [email protected]

routebeschrijving