Afspraak maken

Wij voorzien je graag in advies en inspiratie voor uw huis! Vertel ons waar je wilt afspreken en wanneer. Eventuele opmerkingen kan je ook vermelden, dan komen we goed voorbereid aan tafel. We hopen je snel te zien!

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
close icon

Ontdek Silvera

Silvera is een gerenommeerd merk in de wereld van stoffen en gordijnen. Ze zijn bekend om hun hoogwaardige materialen en vakmanschap. Met een lange geschiedenis, heeft Silvera een reputatie opgebouwd voor het leveren van elegantie en kwaliteit in elk stuk dat ze produceren. Een van de opvallende kenmerken van Silvera is de aandacht voor details.

Het assortiment van Silvera omvat een breed scala aan stoffen en gordijnen, van klassiek tot eigentijds, waardoor klanten de mogelijkheid hebben om iets te vinden dat perfect past bij hun smaak en stijl. Of het nu gaat om verfijnde zijde, zachte katoen of luxueus fluweel, Silvera biedt stoffen van de hoogste kwaliteit die een gevoel van luxe en verfijning toevoegen aan elk interieur.

Zoekt u een specifiek item van Silvera? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Kunnen wij u ook helpen?

Wij voorzien u graag in advies en inspiratie voor uw huis. Onze showroom sprankelt van inspiratie en creativiteit om ook uw interieur geheel naar wens te krijgen. Wij gaan graag in gesprek en maken een voorstel in 3D. Na goedkeuring regelen we alles voor uw droom interieur.

Wij zien u graag in onze showroom!

Afspraak maken

Bekijk ook onze projecten

Warme Sfeervolle Stuurmanswoning

Bekijk project

Hotel Chique Woning

Bekijk project

Openingstijden

Maandag: 10.00 – 17:00
Dinsdag: 09.00 – 17.00
Woensdag: 09.00 – 17.00
Donderdag: 09.00 – 17.00
Vrijdag: 09.00 – 17.00
Zaterdag: 10.00 – 17.00
Zondag: Gesloten

Adres:

De Buurt 60,
3372 DD Boven Hardinxveld
T: 0184-612658
E: [email protected]

routebeschrijving