Afspraak maken

Wij voorzien je graag in advies en inspiratie voor uw huis! Vertel ons waar je wilt afspreken en wanneer. Eventuele opmerkingen kan je ook vermelden, dan komen we goed voorbereid aan tafel. We hopen je snel te zien!

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
close icon

Ontdek Jacaranda Carpets

Ongekende luxe, sprankelende materialen en een uitzinnig karakter siert dit onweerstaanbare merk. De karpetten zijn met de hand geweven op een traditioneel handweefgetouw. Een geweldige kwaliteit, karakter en textuur. Pure, natuurlijke stoffen zoals wol en zijde. Eenvoud en stijl met een eigenzinnig karakter dat alleen met de hand kan worden gemaakt.

Jacaranda Carpets maakt tapijt met een karakteristiek verhaal, met een uitzinnige kwaliteit en een betoverende textuur. Met een relatief kleine collectie focust dit bedrijf zich met perfectie op eenvoud en stijl, waarbij ze zich concentreren op textuur en toon in plaats van patroon of complexiteit. Dit tapijt is doordrenkt van passie en ambacht en siert iedere ruimte met z’n karakteristieke verhaal, ongekende luxe en pure uitstraling.

Zoekt u een specifiek item van Jacaranda carpets? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Kunnen wij u ook helpen?

Wij voorzien u graag in advies en inspiratie voor uw huis. Onze showroom sprankelt van inspiratie en creativiteit om ook uw interieur geheel naar wens te krijgen. Wij gaan graag in gesprek en maken een voorstel in 3D. Na goedkeuring regelen we alles voor uw droom interieur.

Wij zien u graag in onze showroom!

Afspraak maken

Bekijk ook onze projecten

Robuust Landelijke Woning

Bekijk project

Moderne Nieuwbouwwoning

Bekijk project

Openingstijden

Maandag: 10.00 – 17:00
Dinsdag: 09.00 – 17.00
Woensdag: 09.00 – 17.00
Donderdag: 09.00 – 17.00
Vrijdag: 09.00 – 17.00
Zaterdag: 10.00 – 17.00
Zondag: Gesloten

Adres:

De Buurt 60,
3372 DD Boven Hardinxveld
T: 0184-612658
E: [email protected]

routebeschrijving