Afspraak maken

Wij voorzien je graag in advies en inspiratie voor uw huis! Vertel ons waar je wilt afspreken en wanneer. Eventuele opmerkingen kan je ook vermelden, dan komen we goed voorbereid aan tafel. We hopen je snel te zien!

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
close icon

Wandbekleding

De ramen in je woning zijn heel belangrijk voor sfeer. Ze bepalen immers de hoeveelheid natuurlijk licht en de manier waarop dit daglicht je interieur binnenkomt. Bij Den Breejen Interieur in Boven Hardinxveld vind je altijd raamdecoratie die past bij jouw persoonlijke stijl en wensen.

Verf

Bij Den Breejen is het ook mogelijk om een mooie kleur te kiezen voor op uw wand, deur of bijvoorbeeld kozijn. We hebben verschillende kleurenwaaiers liggen waar een scala aan prachtige kleuren in te vinden is. Bent u opzoek naar een neutrale tint of kiest u liever voor een kek kleurtje? Het is allemaal mogelijk!

BEKIJK COLLECTIE

Behang

Behang is een veelzijdig product wat verkrijgbaar is in veel verschillende, patronen, kleuren en dessins. Dat maakt dat er eindeloze mogelijkheden zijn en er voor iedereen een geschikt behang te vinden is!

BEKIJK COLLECTIE

BEKIJK OOK ONZE PROJECTEN

Landelijke Woning

Bekijk project

Robuust Landelijke Woning

Bekijk project

Openingstijden

Maandag: 10.00 – 17:00
Dinsdag: 09.00 – 17.00
Woensdag: 09.00 – 17.00
Donderdag: 09.00 – 17.00
Vrijdag: 09.00 – 17.00
Zaterdag: 10.00 – 17.00
Zondag: Gesloten

Adres:

De Buurt 60,
3372 DD Boven Hardinxveld
T: 0184-612658
E: [email protected]

routebeschrijving