Afspraak maken

Wij voorzien u graag in advies en inspiratie voor uw huis! Vertel ons waar u wilt afspreken en wanneer. Eventuele opmerkingen kunt u ook vermelden, dan komen we goed voorbereid aan tafel.

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
close icon

Bouclé Tapijt

Een bouclé tapijt ook wel een lustapijt, zijn vaak klassiek, duurzaam en zijn gemaakt van synthetische garens, natuurlijke garens of een combinatie van beiden. Deze tapijtsoort wordt gevormd door poollussen van gelijke of ongelijke hoogte. Zo is het tapijt voor diverse ruimtes geschikt, van je slaapkamer tot in je kantoor. Bouclé tapijten zijn erg duurzaam en daarom is het een fantastisch tapijt. Naast onze private label Vivante, hebben we verschillende bekende merken. Zoals Bonaparte, Desso, Parade en Interfloor.

Onze interieuradviseurs geven je graag persoonlijk advies op maat. Houd je van klassiek, landelijk of modern? We hebben een uitgebreid assortiment lustapijt voor elke ruimte.

Wij werken met onze eigen stoffeerders en kunnen goede kwaliteit en service garanderen. Kom eens langs in onze winkel  en bekijk de gehele collectie.

Kunnen wij u ook helpen?

Wij voorzien u graag in advies en inspiratie voor uw huis. Onze showroom sprankelt van inspiratie en creativiteit om ook uw interieur geheel naar wens te krijgen. Wij gaan graag in gesprek en maken een voorstel in 3D. Na goedkeuring regelen we alles voor uw droom interieur.

Wij zien u graag in onze showroom!

Afspraak maken

Bekijk ook onze projecten

Industrieel Scandinavische Woning

Bekijk project

Scandinavische Woning

Bekijk project