Afspraak maken

Wij voorzien u graag in advies en inspiratie voor uw huis! Vertel ons waar u wilt afspreken en wanneer. Eventuele opmerkingen kunt u ook vermelden, dan komen we goed voorbereid aan tafel.

Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
Aan het verzenden
Inzending gelukt!
Inzending mislukt. Controleer de verplichte velden.
close icon

Entreematten

Viezigheid zoals zand, vuil en nattigheid door de hal en woonkamer heen. Iets waar we allemaal niet op zitten te wachten. Daarvoor bieden wij de ideale optie aan; een droog- of schoonloopmat!

Vaak is het een combinatie van beide waarbij de nadruk op een van beide aspecten ligt. Het fijne aan zo’n mat is dat het vuil en vocht opneemt. Zodra je je schoenen op de mat zet en eroverheen loopt, neemt deze voor het allergrootste gedeelte het vuil en vocht vanonder de schoenen weg. Zo kunnen we ervoor zorgen dat er minder viezigheid op de vloer terechtkomt.

Onze interieuradviseurs geven u graag persoonlijk advies op maat. We hebben een uitgebreid assortiment entreematten. Je hebt ruime keuze uit verschillende kleuren, merken, diktes, prijzen en maten.

Kom eens langs in onze winkel en bekijk de gehele collectie.

Kunnen wij u ook helpen?

Wij voorzien u graag in advies en inspiratie voor uw huis. Onze showroom sprankelt van inspiratie en creativiteit om ook uw interieur geheel naar wens te krijgen. Wij gaan graag in gesprek en maken een voorstel in 3D. Na goedkeuring regelen we alles voor uw droom interieur.

Wij zien u graag in onze showroom!

Afspraak maken

Bekijk ook onze projecten

Landelijke Woning

Bekijk project

Klassieke Woning

Bekijk project

Openingstijden

Maandag: 10.00 – 17.00
Dinsdag: 09.00 – 17.00
Woensdag: 09.00 – 17.00
Donderdag: 09.00 – 17.00
Vrijdag: 09.00 – 17.00
Zaterdag: 10.00 – 17.00
Zondag: Gesloten

Adres:

De Buurt 60,
3372 DD Boven Hardinxveld
T: 0184-612658
E: [email protected]

routebeschrijving